Melyik motort ajánlanátok nekem ebbe az Audiba?
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Audi A4-et (B6, esetleg B7).
Ezekből is a kombi típus, mivel elég sűrűn kihasználnám a nagyobb rakteret.
A kérdésem az lenne, hogy melyik BENZINES motort ajánlanátok bele?
-Dízelt nem szeretnék és benzinesből is az érdekelne, amelyik megbízható és azért megy is. Elég sűrűn megyek főúton/autópályán és nem szeretnék malmozni egy kamion mögött, hogy merjek-e menni vagy sem.
-FSI motorokkal nem szeretnék bajlódni,mert nem sok jót hallok felőlük.
-A fogyasztása nem zavar, azt még elviselem olyan 12 literig, ha megbízható a szerkezet!
Egyszóval: Melyik a legmegbízhatóbb Audi benzin üzemű motor, amelyik azért szedi is a lábát?
Előre is köszönöm!
Köszönöm! Mennek a kis pacsik! :)
Nem szeretnék a tahós Audisok körébe tartozni, azt hogy menjen az előzésre értettem. Mivel a mostani autóm 65 lovas és kétszer meggondolom mikor előzzek. :)
Akkor megnyugodtam.:)
Nem rosszak az 1.8T-k sem, persze nem kell egy 9 hengereshez hasonlítani.
Egyébént én 3.5-ös autóval is 12 alatt vagyok, ha nem a városban megyek. Egyszer ment az átlag 12-ig el, de akkor kb. az 1000 km-ből az utolsó 150-et 180-200zal mentem. (ahol szabadott)
Szóval ha ez a feltétel, akkor nagyjából mindegy mit veszel, mert a nagyobbaknál is a lábadtól függ, mit fog enni.
A kollégámnak 4.4-es S4-e van, egyszer megkérdezem mit eszik.
Ezek már mind FSI-k vagy TFSI-k.
És nagyon jó motorok, nem igaz, hogy problémásak.
Az 1.8 turbó kimegy a világból, vagy ha nem kell, akkor ott van a 3.2 FSI. Nagynak tűnik elsőre, de nagyon jó és takarékos motor, ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!