Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik motort ajánlanátok...

#KalányosAndzseló kérdése:

Melyik motort ajánlanátok nekem ebbe az Audiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy Audi A4-et (B6, esetleg B7).

Ezekből is a kombi típus, mivel elég sűrűn kihasználnám a nagyobb rakteret.

A kérdésem az lenne, hogy melyik BENZINES motort ajánlanátok bele?

-Dízelt nem szeretnék és benzinesből is az érdekelne, amelyik megbízható és azért megy is. Elég sűrűn megyek főúton/autópályán és nem szeretnék malmozni egy kamion mögött, hogy merjek-e menni vagy sem.

-FSI motorokkal nem szeretnék bajlódni,mert nem sok jót hallok felőlük.

-A fogyasztása nem zavar, azt még elviselem olyan 12 literig, ha megbízható a szerkezet!

Egyszóval: Melyik a legmegbízhatóbb Audi benzin üzemű motor, amelyik azért szedi is a lábát?

Előre is köszönöm!

2017. ápr. 7. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy, mert 1-2 kivétellel az a-s audik suttyósak. Tülekedni, meg 1-méterre rámenni a másikra, aki csak 10%-kal lépi túl a megengedettet, 1.8-as motorral is lehet.
2017. ápr. 7. 20:49
 2/5 anonim válasza:
s4 2.7 quattro :D amúgy 1.8 esetleg sima 1.8T nincs azzal semmi baj vagy 1.8 20v nagyobbak nem esetlte 2.0 nagyobbak meg nem annyival erősebbek mint amennyivel többet kérnek
2017. ápr. 7. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Mennek a kis pacsik! :)

Nem szeretnék a tahós Audisok körébe tartozni, azt hogy menjen az előzésre értettem. Mivel a mostani autóm 65 lovas és kétszer meggondolom mikor előzzek. :)

2017. ápr. 7. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor megnyugodtam.:)

Nem rosszak az 1.8T-k sem, persze nem kell egy 9 hengereshez hasonlítani.

Egyébént én 3.5-ös autóval is 12 alatt vagyok, ha nem a városban megyek. Egyszer ment az átlag 12-ig el, de akkor kb. az 1000 km-ből az utolsó 150-et 180-200zal mentem. (ahol szabadott)

Szóval ha ez a feltétel, akkor nagyjából mindegy mit veszel, mert a nagyobbaknál is a lábadtól függ, mit fog enni.

A kollégámnak 4.4-es S4-e van, egyszer megkérdezem mit eszik.

2017. ápr. 7. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezek már mind FSI-k vagy TFSI-k.

És nagyon jó motorok, nem igaz, hogy problémásak.

Az 1.8 turbó kimegy a világból, vagy ha nem kell, akkor ott van a 3.2 FSI. Nagynak tűnik elsőre, de nagyon jó és takarékos motor, ajánlom.

2017. ápr. 8. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!