Ajánlanátok valami jó könyvet, ami részletesen leírja az autók alkatrészeit és működési elvüket?
Figyelt kérdés
Sajnos hiába kerestem nem igazán találtam olyan könyvet ami mindent tartalmazna. Vannak könyveim amik bizonyos alkatrészeket, berendezéseket taglalnak 50-80 oldalon keresztül is, de sok kissebb összetevő hiányzik.2017. márc. 29. 21:47
1/2 anonim válasza:
Pontosan milyen alkatrészekről lenne szó? Ilyen könyv tényleg ritka (már ha létezik egyáltalán, én még nem találkoztam egyel sem, bár nem is volt rá szükségem), például az autószerelők sem egy könyvből tanulnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Leginkább a hajtás érdekelne. Illetve igaz nem alkatrész de a gépjárművek aerodinamikája.
2017. ápr. 1. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!