Melyik jogsi legyen először?
15 éves vagyok, és kisebb korom óta a motor a kedvenc dolog az életemben. Szerencsére (-.-) 9 évesen elköltöztünk panelba, aminek nagyon nem örülök, és ebben a városban vagy nincs épp vagy nagyon kevés garázs van olcsón, vagy drágák. Mivel nincs saját keresetem, nem tudnék fent tartani egy garázs bérlést, szüleimre pedig csak nem akarok rásózni. Terv az volt, hogy 13 és fél évesen elkezdek AM-ből jogsizni (ha lenne olcsón garázs és tudnám fizetni már rég motoroznék), viszont a fent említett dolgok híjján ez nem következett be.
Mostmár semmiképp nem szeretném lerakni se az AM-et, se az A1-et, inkább az A2-t, hogy a 250 ETZ-vel elkezdjem (tudok simsont vezetni, sokan mondják lazán el tudnék már most vezetni egy 250es etz-t), majd később egy A korlátlant és onnan már csak felfelé, Honda Hornet 600, CBR 1000 és stb. illetve gyűjtök B jogsira is, mert szeretnék venni egy fain kezdő kocsinak egy 1,9 TDi Golf 3at/4et/Jettát és azt húzni kicsit stb, viszont ez megint nem olcsó. Kérdés, szerintetek spóroljak jogsira és motorra, és költözés előtt is motorozzak, vagy inkább autó jobban kéne?
"mert szeretnék venni egy fain kezdő kocsinak egy 1,9 TDi Golf 3at/4et/Jettát és azt húzni kicsit"
Tipikus hülyegyerek vagy még, de majd kinövöd!
:D
Mégis honnan, miből kellene azt tudni, hogy neked mit kellene tenned?
Az biztos, hogy garázs nélkül még egy robogót sem lehet biztonságosan tárolni, egy értékes motort meg pláne nem.
Autót fönt lehet tartani garázs nélkül.
Arról szót sem ejtettél, milyen anyagi háttérrel tervezgetsz, de a motorokhoz kell egy garázs.
Azért ne hülyegyerekezz le légyszi, Én sem hülyegyerekezlek -.- pontosan tudom mi a tervem vele, hogy mennyit fogyaszt, stb.
nyári munkázni szeretnék a merciben, addigra eltehetőleg lesz középfokú németem és küzépiskola végén lesz a felsőfokú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!