Ez a hirdető nincs egy kicsi elszállva?
Véletlen találtam rá erre a hirdetésre:
Valóban szép autó, én kifejezetten szeretem a típust, hisz volt ilyen autónk amikor gyerek voltam.
A leírást elolvasva, és az árat látva nekem egy kicsit abszurd az egész.
Esetleg ha egy 120-125 lovas DOHC motor lenne benne, az dobna az értékén, de így?!
Meg azért nem alkuképes az ár mert minden héten ajánlatot tesznek az autóra?
Óriási :D
Nekem nagy álmom,hogy egyszer legyen újra egy ilyen autóm, de ha lenne közel 1 millióm kocsira, tuti biztos,hogy nem venném meg, szerintem ha nem Cosworthról,vagy OT-ről van szó, ezeknek az autóknak 500-600 a vége, akármilyen szép.
Nincs haragom a hirdető irányába, csak néha nézegetek autókat, és valahogy mindig megbotránkoztatnak az ilyen magasan szálldogáló hirdetők, csak úgy mint a pofátlan alkudozók :)
Persze lehet csak én nem tudom értékelni.
Vicc az az ember. A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mennyi költött rá. 47000 km. Persze. Azért kellett felújitani???
Ér az olyan 300-at esetleg.
Ha minden héten ajánlanak érte pénzt ,akkor minek hirdeti?
Várja meg hogy oldtimer legyen ,ha átmegy rajta, és akkor megérne talán ennyit.
De sokan nem eladni akarnak,csak hirdetni.
A Fordokban 99-nél nullázódik az óra, és a jó isten sem mondja meg mennyi volt benne.
Persze joga van, az ő autója, de nekem is jogom van szóvá tenni, ilyenek ezek a fránya jogok.
Csak egy kérdés volt, nem kell védőbeszéd, de azt gondolom,hogy nem reális az ár, sőt nevetségesen sok, kiváncsi voltam mások véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!