S. O. S Erröl a Volksvagen Passatrol mi a véleményetek?
#Volksvagen;Passat;Auto;Velemeny!
2017. ápr. 5. 04:24
1/6 anonim válasza:
Igy jol nez ki, bar keveslem a kilometert, ez evi 15k, amire az ember nem vesz dizel autot, de kitudja,
2/6 anonim válasza:
A fotók télen készültek. Nem lehet véletlen hogy még nem kelt el. Belseje le van pukkadva. Vezető oldalon a ki-be szállástó szét ment a kárpit. Ebbe nem 300000 van hanem 600000. Szerintem. Bár kívülről szép.
3/6 anonim válasza:
Németek által elhasznált retek.
80%, hogy egyszer megtekerte a kinti nepper egyszer meg az itthoni. :)
Sok sikert.
4/6 anonim válasza:
Az az ülés! :( Cafatokban lóg tényleg, ami nem épp a legbizalomgerjesztőbb.
Import autó. A képek január vége felé készülhettek.
5/6 anonim válasza:
A belseje brutál le van lakva, hiába szép kívülről (kapott egy telifényt, vagy polírt) Az én Golf-omban van 320.000 óra szerint, de egy fikarcnyi szakadás, kopás nincs az üléseken. Én keresnék másikat
6/6 anonim válasza:
Senki ne akarja már bemesélni, hogy a fócvágen olyan anyagokat használ, amik 300 ezer km. alatt elporladnak. Már az anyósülés is szarrá van kopva. Biztos évi 15 ezer km-re vesz az ember dizelt, mi? Van ebben simán 600 ezer is, vagy még több. Nagy betegágy lehet. Ritka lefingott példány, jó ideje ott áll a telepen, biztos nagyon kapkodhatnak utána. Kerülném, mint az erdőtüzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!