2006os suzuki swiften nagy meló leszedni a fékdobot?
Figyelt kérdés
Nem én állok neki egy szerelő fog, csak érdekel a dolog hogy nagy munka e mint ahogy a szerelő előadta...2017. ápr. 4. 22:51
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Miért mi a titka? (sose állnék neki csak kíváncsi vagyok hátha tanulok valamit... )
2017. ápr. 4. 23:07
4/9 anonim válasza:
Keress rá erre:
"suzuki swift rear brake drum removal"
Lesz egy csomó találat, képekkel, leírással.
5/9 anonim válasza:
Sok titka nincs neki, de a legjobb tényleg meglesni videon. Nem tudom milyen szerelő lehet akinek ez hatalmas munkát jelent.
6/9 Beviz Elek válasza:
20 évesen tapasztalat nélkül egyedül szét- és összeraktam az enyémen (másik japán).
Gondolom meg akar vezetni és több pénzt kérni.
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából kerékcsapágyat kellene cserélni. Nemtudom ettől nagyobb e a feladat vagy egyszerű? Néztem pár képet/videot dobban van benne a csapágy, vagy rosszat néztem? Nem tűnik nehéznek igy hogy csak nézni kell :D
2017. ápr. 4. 23:34
8/9 anonim válasza:
Benne van. Azt kifelé és befelé is préselni szokták, de van olyan aki simán befogja satuba és beüti kalapáccsal... :D
9/9 anonim válasza:
Igényes szerelő préssel nyomataja ki es be a csapagyat,igenytelen "jó' van az úgy" szerelők meg kalapáccsal beverik a helyere,amit ha nincs szerencséd az új csapágy ahonnali tönkremenettel/széthullással/töréssel-repedéssel/szorulással hálál meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!