Motorosok, nektek van fogalmatok róla, mikor hányadik fokozatba váltotok?
Én Simsonozok (nem röhög!), néha velem is előfordul, főleg hátszélben meg lejtőn, hogy raknám neki az ötödiket :D
De megjegyzem: autónál is előfordul, hogy raknám a hatodikat az 5 gangos váltón. A pörgős benzinmotor úgy tesz, mintha kívánná :D
Elég a legmagasabb fokozatra figyelni, azt sebességből és fordulatszámból tudod tippelni.
Alatta meg úgyis ha magas a fordulatszám felváltasz, ha alacsony vissza. Én is minden motoron keresgélni szoktam a +1 fokozatot ami nincs ott. De csak az első pár kilométeren. :)
A szélzaj-dolog viszont nem is a váltó, hanem a hallásod miatt fontos. Én Kiskőrösi szkafanderben kezdtem Simsonon, aztán volt egy noname hulladék sisakom, aztán egy olcsó, de már minőségi és végül beruháztam egy nagyobbacska gyártó egyik legolcsóbb termékére. Az csak egy dolog, hogy olyan kényelmes amilyen még nem volt a fejemen előtte, de még csak nem is süvít annyira zavaróan a szél.
Menj és próbálj sisakokat, vannak helyek ahol ha veszel maszkot (meg otthagyod mondjuk a személyidet) még próbakört is megengednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!