Ford mondeo 2. 0 tdci ghia vagy seat leon 1.9 tdi éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Friss jogsival szeretnék magamnak venni egy autót. 116-131lovas mondeot vagy a 90-110lovas leont ajánlanátok? Kb 800000-1millioig tudnék rá kolteni.
Olyan dolgokra lennék kíváncsi hogy melyik a kényelmesebb kevesebb fogyasztású biztonságosabb és melyiknek van.valami komolyabb tipus hibája?
2017. ápr. 4. 01:40
1/6 anonim válasza:
Pont ezt a Mondeót szokták költségesnek mondani az adagolórendszer szervizelése miatt. Keress rá guglin! Totalcaron is volt róla interjú egy olyan szervízzel, akik csak ezeket javítják és megélnek belőle. Ez szerintem intő jel.
2/6 anonim válasza:
A Mondeo eggyel nagyobb kategóriás autó, úgyhogy nem korrekt az összenhasonlítás. Amúgy a 2.0 TDCI is egész jó motor, jól bírják, de az 1.9 TDI meg a legjobb ugye.
3/6 anonim válasza:
Adagolós vs CR motor. Limuzin vs hot hatch.
Fordból, ha a 131lovasból tudsz PSA motorosat találni akkor az jó vétel lehet.(1997ccm a PSA 1998ccm a ford)
4/6 anonim válasza:
MK3 és a faceliftje szerintem nem készült PSA motorral.
5/6 A kérdező kommentje:
Mondeo jobban tetszik mert jobban felszerelt es erősebb is de nagyon sok helyen írják hogy tonkremegy benne minden kb... egyre jobban elbizonytalanodok
2017. ápr. 4. 23:41
6/6 anonim válasza:
Ha friss a jogsid, akkor inkább kisebb autót ajánlanék. A kisebb kevesebb súllyal rendelkezik, így erősebbnek fogod érezni a lóerőt. Nekem ugyan 2011-es Mondeóm van, de 3 gyereknek is bele kell férnie. Ez a Mondeó igen termetes. A fogyasztása városban 5,8 liter/100 km, 5 emberrel autópályán szintén ugyanennyi. Mivel 70 literes tankja van, ezért nagyon hosszú utakra is elég. Kényelemben szinte verhetetlen. Éppen azért, mert hatalmas. 1 éve vettem, 200 ezer felett volt benne, eddig csak üzemanyagszűrőt kellett cseréltetnem benne. ami nagyon tetszik benne, az a kényelem és az első szélvédő fűtése. Pedig sima alapmodell(1.6 Econetic). Sajnos ez nem az az árketegória, de lehet, hogy megvehető annyiért is egy régebbi típus. Ezt a szériát 2007-től gyártják, MK4-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!