Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 100000 km sok vagy elfogadható...

100000 km sok vagy elfogadható egy 2014-es 2. 0 HDi dízel esetén?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik a családban mindenkinek, de eddig minden hasonló korú (3 éves) autónkban kevesebb kilométer volt, mikor vásároltuk. Mi általában nem teszünk bele túl sokat. Legutóbbival 4 év alatt 50 ezer kilométert mentünk. Dízelünk még nem volt eddig.

Citroën C4 Grand 4,5 milliót kérnek érte, full extrás.

Tudom sokan nem szeretik a francia autókat, de nekünk bevált, ráadásul erről csak jókat hallani még azoktól is, akik nem bírják a francia járgányokat.

2017. ápr. 3. 18:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezt mire érted?

Egy cégnél vagyok úgymond belső futár, külföldi cég, itt két üzeme van, és az üzemek között kell hozni-vinni dolgokat, csomagot, mintadarabokat stb. Olaszországból szerzik be a gépet, néha elromlik, és kell új, vagy csak alkatrész, mivel kicsi gépekről van szó, személyautóban elférnek, így én megyek érte. Beszélek olaszul, ott bemutatják a gép pontos működését, technológiát, amit ha DHL hozná, akkor nem tudnák.

2017. ápr. 5. 06:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Akkor gépész is vagy és futár egyben, ha a gép műszaki dolgaihoz, beüzemeléshez, használathoz is te értesz?

Azért erre a célra igazán biztosíthatnának egy céges kocsit, hogy ne neked kelljen venni egyet amivel el tudod látni a munkádat!

2017. ápr. 5. 06:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Biztosítottak volna, de a saját autóm vételárába szálltak be, végülis a cég vette az autót (nem 100%-ban), amit 5 év után megtarthatok egy jelképes összegért (akkora viszont nagy futás lesz már benne, de mivel én használom csak, így nem lesz legyilkolva), mellé használhatom saját célra is. Gépekhez értek, ezt tanultam, beszélek olaszul és imádok vezetni, gyárban tölteni a napot meg rühellem, ezért vezetek. Ügyvezető igazgató a rokonom, szóval megoldható a munkaköröm. Nem akarom nyugdíjik ezt csinálni, de most élvezem a dolgot, hogy egész nap szinte autózok.

Céges autó is van, ha én nem dolgozom mert elviszem magán célra a kocsit, akkor a céges Ford Transit Connectel egy másik srác megy országon belül, de ő nem megy Olaszországba.

2017. ápr. 5. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy nem mindegy, hogy egy "élvezetes" Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm az amivel megyek, vagy egy sima hétköznapi kisteher Ford Transit Connect.
2017. ápr. 5. 12:59
 15/17 anonim ***** válasza:
óóó és mi lenne , ha Giulia Quadrifoglioval nyomnád? :D
2017. ápr. 6. 00:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Ford Transit Connect nálunk is a céges kocsik züme. Én is azzal járok országon belül napi 600km-t is. (De nem minden nap, mert nem csak ebből áll a munkaköröm.) Teherautóhoz képest elmegy, nem kell tőle nagy luxust várni. A borzalmasan csattogós 1.8tdci motorját is megszoktam már. :)
2017. ápr. 6. 06:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Élvezném a Giuliát, de azt már nem nyelnék be a cégnél.
2017. ápr. 6. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!