Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót választanátok?

Melyik autót választanátok?

Figyelt kérdés

Első autóm lenne, sedan vagy ferdehátú. Csaka vásárlásra 1 millió Ft-ot szánok. Benzinest preferálom, de a dízelt sem vetem meg, a rövid táv és a város,falu miatt lenne jobb a benzin. 2000-2005 évjárat.

Amiket nézegettem:

Mazda 6 2.0 dízel \ 1.8 benzin

Mazda 3 1.6 benzin

Ford Mondeo 1.8 benzin / 2.0 dízel

Opel Vectra van több fajta dízel,benzin melyik lenne a legjobb?

Audi A4 1.6 benzin / 1.9 dízel ezek a legidősebbek 2000 körüliek.

Köszi!

2017. ápr. 1. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Elfogult vagyok, Audi A4 1.9 PDTDI-t vennék. Volt már ilyenem, és nem bántam meg, ismét azt vennék ebben az árban.
2017. ápr. 1. 15:33
 2/3 crudy ***** válasza:
Nee, ne szivasd magad, ne vegyel dizelt. Annyiszor hallottam mar h "a dizel nyomatekosabb oszt jobban gyorsul". Ezt nem rad ertem, de konnyu eldonteni az autovasarlas elott h dizelt vagy benzint vegyen az ember. Neked egyertelmu h benzin kell, vegyel is azt. Amiket leirtal azok nagyon jo benzin motorok kiveve az opel mert azt nem tudom, de mintha mar hallottam volna rosszakat a vectrakrol (aztan lehet keverek valamit) en mazdat vennek. En hatosat vennek mert jobban szeretem a limuzinokat mint a ferdehatut de mindketto jo. A 2005os mondeoknal elektronika hibakat hallottam illetve egyszer tapasztaltam. Ausztriaban megallt alattunk 50ezerrel az orajaban, ezutan en is elfogult vagyok es meg ha jo auto is nem vennem.
2017. ápr. 1. 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Először tegyük tisztába a dolgokat. Dízelt városi használatra felejtsd el. Nem melegedik fel, stb. Semmi értelme, több kárt csinálsz, mint hasznot. Másrészt a szerviz költsége is nagyobb.

Túlhajtott Audikat egyből kilőném, ahogy a Ford Mondeot is. Az Opel már valamivel jobb, de inkább Mazda 3 vagy 6 között választanék a helyedben. Japán autó, és jól is néznek ki.

2017. ápr. 1. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!