Ti melyik autót választanátok az alább felsorolt szempontok szerint a 2-ből?
2 autó van kiszemelve jelenleg:
Subaru forester S turbo (97-02)
Volvo xc70/v70 cross country (00-07)
mindkettőt benzinesen kerestem eddig, bár a volvot szerintem d5 motorral bevállalnám
a szempontok amik fontosak:
2 felnőtt, 2 gyerek kényelmes és biztonságos utazása
fenntartási költség
sehol ne hagyjon az út szélén.
Ti melyiket választanátok?
pro-kontrák jöhetnek
Én tuti a Volvot választanám, de nekem az XC90 jobban bejön, mint az XC70. Régi S40-esünk volt. Gyenge volt az 1.6 benzin motor, de amúgy az autót imádtam. Idős kora ellenére minden működött benne, szép volt a faberakás, stílusos autó volt.
Amúgy két olyan autót mondtál, ami mindkettő szerintem jó választás.
A 4-es hülyeségeket ír. Volvom van (XC60), előtte Audim volt több is.
Az Audiban eltörtek a kis rekeszek zsanérjai (könyöklő, kesztyűtartó, aprópénztartó), mállottak a gombok (rádió, hőmérséklet, stb.)
A Volvo abszolút prémium belülről (5-ös BMW tulaj barátom a sajátjához képest jelentette ki).
Sokat megkérdezik mikor beülnek vagy benéznek, hogy új? Pedig már 4,5 éves és vajszínű bőr!!
A futóművel szenzációs, az 5 hengeres D% motorral pedig élmény minden út.
Én nagyon szeretem, csak azt sajnálom hogy már nem gyártják az 5 hengeressel az újakat.
Nem baj, majd az új XC90 a 400 lovas T8-as hibridmotorral jó lesz.
Még teljesen újban nem lenne kizártak ezek a Volvo-k, de így csak Subaru, de az még öregebb.
Én nagyon néznék valami fiatalabb mást, akár koreait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!