Kisebb méretű kocsit szeretnék vásárolni, aminek 1,4-es motorja van. Melyiket?
Kis méret, mert egyedül használom, viszont meredek helyen lakom, ide fel kell jönnie.
Városi terepjáró is szóba jöhet, de tényleg ne legyen böszme :-)
Úgy értem, annyiért szinte semmi nincs, és már belefáradtam az autós oldalak böngészésébe.
Honda Jazz tetszene, a Ford újabb Fiestája, de az csak 1.2-es, Mazda2-t néztem, az nagyon apró..
Nem, nem mindenképpen, de a pofás kis női kocsiknál eddig 1.2 jött szembe, és annál erősebbet szeretnék. A feljárónk télen gyalog is járhatatlan. Nyilván le kell - kocsi ellenére is - takarítani majd az utat, de 1.4-sel (Ford Fiesta) is csúsztam már hátra, centinként araszolva lefelé, sűrű káromkodások közepette. 1.2-sel a garázsból se állnék ki, és most nem az ónos esőre gondolok..
A kocsi alapból bevásárlásra és kisebb 1-200 km-es utakra kellene, max. Adria, és nem szeretnék egy autót csak azért birtokolni, hogy a legvacakabb hónapokban - októbertől februárig - a garázsban álljon.
Valahogy a két elvárásomat kellene tudnom összekombinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!