Mi tévő legyek?
X-lite 802 rr Pár nappal ezelőtt vettem a magyarországi hívatalos importőrtől.
2 alkalommal viseltem. 1: hazamotoroztam benne kb 25km. 2: Ma elmnetem vele egy kisebb körre :80 km
Azt hiszem hibásan választottamméretet, mert a homlokom két szélén enyhe fájdalmat érzek, ami a sityka szorítása miatt lehet.
A boltban pont nem éreztem semmit, azon kívül, hogy nagyon fog mindenhol.
Nem tudom tágulhat még, hiszen csak 100 km van benne, és ez verseny sisak, ami nem a kényelméről híres.
/Vagy becumiztam/ , visszavigyem-e, már amennyiben visszalehet egy nagyobbra cserélni.
Egy ilyen agyhalott hogy ülhet motorra?
Fel kell hívni a boltot, vagy még inkább visszamenni, patyolat tiszta termékkel, és elsírni értelmesen, tisztelettudóan, hogy mi a gondod, és hogyan lehetne megoldani. Ha normálisan viselkedsz akkor ők is azok lesznek és segítenek találni valami megoldást.
Vagy fellövöd ebay-re 80%-os áron
Köszönöm szépen, hogy olyan kedves jelzővel illettél.
Köszönöm, hogy szántál időt a válaszadásra is.
Egy hibát elkövettem:
Másképpen kellet volna fogalmaznom, hogy te is értsd.
Ez egy verseny sisak, elég paszentos, nagyon jól körbe fogja a fejemet, és főleg az első párszáz kilóméteren szorosabb,mint a hátralévő használatban eltöltött ideje alatt lesz majd.
A homlokomon csak az első napon éreztem enyhe kellemetlen érzést, feltételezem, attól, hogy kidörzsölte a fel és levételelnél. Napról napra, percről percre egyre jobb.
Véleményem szerint ez egy brutál jó fejvédő.
Üdv: Agyhalott :)
Utolsó! Értelmes hozzászólásoddal emeled a topic szellemi színvonalát. Miért írtál ide? Tiszta " Mónika show" fíling.
Hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!