Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan indult ez a Smoke &...

Honnan indult ez a Smoke & Charm őrület?

Figyelt kérdés
Mióta lett menő a füstölő dízelautó? Kik találták ezt ki? Tele van a net ilyen képekkel meg viccekkel, de honnan jön ez az egész? Külföldön is van ilyen vagy csak magyar sajátosság?
2017. márc. 30. 20:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Sok agyatlan ,életképtelen dizeles birka traktorost játszik és ez szerintük "menő" onnan ered ez a nevetséges szarság. Amerikában is van pár fogyatékos akit itt pár tájdéis lúzer elkezdett utánozni,amelyik meg nem követi ezt a marhaságot,annak szimplán magától kormol az igénytelen "autója".
2017. márc. 31. 07:33
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
A műszaki gondolom költői kérdés,vw tulajok be sem mennek "tiszta" műszakis helyre,csak haver meg ráfizetés amiért járkálhat a rendes autók között.
2017. márc. 31. 07:36
 13/30 anonim ***** válasza:
68%
Mesélj milyen Hondád van?
2017. márc. 31. 09:53
 14/30 anonim ***** válasza:
7%
Visszaterve, akinek ilyen tuningbol eredo kormolo dizele van, az arulja mar el miert olyan jo, hogy okadja a fustot, kormot?? Tenyleg kivancsi lennek ra.
2017. márc. 31. 13:10
 15/30 anonim ***** válasza:

Ugyan azért amiért a benzinesen repedfazék hangja van a kipufogónak, amiért visszadurrog mint egy ágyú, amiért tele van matricákkal, amiért a kerti sörpad spoiler felkerül, a porba ültetés a szar utakon, az idióta camber, az idióta durrantott gumik, az esőcsatorna kipufogó cső, az okádás festés.

https://www.youtube.com/watch?v=AKhTvOreb28

Hadd ne kelljen már mind az ezer videót linkelni, ne akard megmagyarázni, hogy a dízelesek az idióták egyedül, ennyi tirpák tuner, ricer benzines hülyegyerek mellett.

2017. márc. 31. 17:49
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Hallod egy szoval nem mondtan, hogy idiotal, nekem se tetszik, amik9r az 1.2,1.4 motoroknak repedt fazek hangot csinalnak meg leultetik a foldig, nincs bajom a normalis tuninggal, en csak azt nem ertem miert kell kormolosra csinalni.
2017. márc. 31. 18:32
 17/30 anonim ***** válasza:
28%
Én meg példának mondtam, hogy azért kormos, amiért a másik oldalon lévő hülyék a földig ültetik vagy repedt fazék hangot csinálnak az ezer köbcentis Swiftre. Azért mert idióták. Mindegyik. Ha a benzines tudna kormolni, akkor abból dőlne, mint a rosseb. De mivel nem tud, viszont szépen durrog és fazék hangja van, hát azt erősítik fel rajta.
2017. márc. 31. 19:12
 18/30 anonim ***** válasza:
Igen, az is vicc hogy rárakják a kályhacsövet az 1.2-1.4-es autókra és odaállsz mondjuk egy 325-ös sor6-os bmw-vel aminek a hagja limiteren nem üti meg a repedtfazék alapjárati hangerejét.
2017. márc. 31. 21:03
 19/30 A kérdező kommentje:
Köszi, érdekesek a kommentek meg a link is. Az ültetés nekem tetszik, de én csak állíthatót csináltatnék, mert a gyári Elegance E-osztályom is túl alacsony néha a szegélyekhez. Ismerősnek Avantgarde van, hát az is már nagyon lent van gyárilag. Amilyenek a magyar utak, oda inkább SUV kell, a következő lehet Lexus RX vagy ML Merci lesz. Egyébként az enyém is dízel de nem kormol. Hidegben meg indításnál füstöl kicsit fehéren de amint bemelegszik, szinte nem is látsz semmit. Pedig Euro 2-es és majdnem 500 ezer benne van. Mikor még volt matrica a rendszámon, akkor is kéket kapott a műszaki vizsgán.
2017. ápr. 1. 00:56
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Azért azt tisztázzuk h a matrica,földig ültetés,kályhacső csak a külső szemlêlőnek lehet röhejes,viszont a te koromokádó hulladékod már ezen túlmenően káros az egészségre is. Egy matricás hondás gyerek nem marja ki a tüdődet.. Ostobák vagytok !
2017. ápr. 1. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!