Mit nézek elösszőr egy skoda felicián?
Figyelt kérdés
Most hétvégén nézzük meg a kocsit és a tipus hibáira lennék kiváncsi, mi kezd el rohadni ezeknél a kocsiknál stb. ( a régebbi változat 1997-es)2017. márc. 30. 18:11
2/3 anonim válasza:
A kötelező olajcserén + szűrő, levegőszűrő, gyertyák, fékbetétek cseréjén kívül nem kellett hozzá nyúlni. A kipufogó dob az én autómon egy gyenge pont, ezzel már többször volt probléma (cserélni kellett ). Futóműve szerintem jó, elég jól fekszi az utat, egy kicsit dobol a keresztbordákon. A váltó csapágyak elég keveset birnak és a karosszér ia korrózióra hajlamos.
3/3 JulesTS válasza:
Kuszob, hatso sarvedo iv ha jo allapotu, akkor valoszinuleg nem lesz gond a kaszni tobbi reszevel sem. Az 1.3-as Skoda motort ha nem G12-es fagyalloval hasznaltak, akkor a hengerfej szivacsosra rohadhat es enni fogja a hutofolyadekot (ne dolgozzon a huto korbe a motor es a kipufogobol se jojjon feher goz...), egyebkent mostani mertekkel gyenge motor, de aranylag megbizhato. A VW motorok (1.6B es 1.9D) se rosszak.
Tobbi dolog meg a hasonlo koru autokra jellemzo...
Regebben az alkatresz arak baratiak voltak, mostanaban nem neztem, igy nem tudom, hogy mennyire lehet hozza alkatreszt kapni es valtozott-e az aruk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!