Felician akado sebességválto?
Figyelt kérdés
skoda felicia 1.3 -nál akado sebbeségválto , kb 8-10 km utan mikor már meleg a motor nagyon elkezd akadni a sebességválto szinte alig lehet belerakni a sebességeket , csak nagy erövel, viszont hideg motornál az auto szépen szedi a sebességet , mi lehet a probléma ? esetleg váltoba utántölteni az olajat vagy kicserélni? esetleg a kuplung lehet a felelös?2015. júl. 5. 22:32
1/6 anonim válasza:
Mikor tapasztalod? Fel, vagy lefelé váltáskor? Nekem is volt Felíciám és ugyan így viselkedett de csak akkor mikor magasabb fordulatról próbáltam kisebb sebességbe rakni. Én arra tippelek hogy váltó "direkt" nem engedi az ilyen váltást.
2/6 A kérdező kommentje:
Meleg motornal mar felvaltasnal is akad
2015. júl. 6. 10:55
3/6 anonim válasza:
Akkor vidd el inkább szerelőhöz, így nem tudom megmondani mi a baja, sok minden okozhatja. Ha elég öreg és nem volt sebszekrény cserélve akkor lehet hogy most jött el az ideje. (Az enyémben 220 000km után lett kicserélve)
4/6 A kérdező kommentje:
98-as évjáratu és 147 xxx km van benne
2015. júl. 6. 14:18
5/6 anonim válasza:
Szerintem csere gyanús... Ha van hozzáértő ismerősöd kérd meg hogy menjen vele egy kört ő fogja érezni mi a gond.
6/6 A kérdező kommentje:
Elvittem szerelohoz aztmondta hogy a kuplungot kell kicserelni
2015. júl. 8. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!