Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül a sebességváltó...

Mennyibe kerül a sebességváltó Cseréje körülbelül? És csak a kuplungtárcsa csere? Opel Corsa C.

Figyelt kérdés

Nem értek az autókhoz, tegnap arra ültem be reggel a kocsiba hogy a kuplung "nem működik" (eleve nagyon könnyen benyomható, és nem tudok sebességet váltani, mintha be se nyomnám)

Ha nem jár a motor akkor beveszi a sebességet kuplung nélkül, és megy is a kocsi... de hát ugye ez így nem normális állapot.

Mire számítsak? mennyibe kerülhet egy kuplungtárcsa csere? és egy teljes váltó csere?

Nem márkaszervízbe viszem, de nem is egy ratyi sufniszervízbe, hanem egy jól felszerelt konszolidált szervízről van szó :)

2015. jún. 10. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem elég lesz a kuplungcsere. Munkadíjjal 20-30.000 között számolhatsz szerintem
2015. jún. 10. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez inkább a hidraulikus kinyomócsapágy hibájára utal. 40e Ft körül van az ára, plusz munkadíj. A kuplungszett szintén 40e , de ezek függenek a motor és a váltó típusától.
2015. jún. 10. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Na meg ne hagyd magad, mármint ha nem igazán vágod a dolgokat ekress megbízható szerelőt, nehogy olyat is megvetessenek ami nem is kéne amúgy.
2015. jún. 10. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!