Milyen robogót válasszak? (Többi lent)
Motowell, Kymco, Keeway gyárt nagyobb testű, erősebb robogókat. Motowell Crogen RS-em volt majdnem 3 évig, nagyon szerettem, én csak 75 kg vagyok de 75-80at simán ment velem (50 köbcentiről van szó).
125 köbcentiből szerintem az összes megbír téged :D
Természetesen, a Suzuki is remek. Én azért nem írtam, mert nemtudom, hogy gyárt e nagytestű robogót. Gilera és Apriliat ismerem, tudom hogy nagytestűek, hogy kényelmesek, hogy fojtás nélkül a 100 kg-os testsúlyt is könnyen röpitik. Yamaha Aerox is hasonló. Hondaból csak a Diot ismerem, de az kicsi. Olasz robogókkal semmi gond nincs, csak a széthajtottakkal, amiket tuningoltak gyenge és olcsó alkatrészekkel, netán hátul a sufniban kellő szaktudás nélkül. Na azokkal tényleg van gond, és van hogy a vevő ezt még a vételkor nem tudja, de majd rájön, lehet ismerősödék is így jártak.
Alapjában a Kymco, Motowell, Keeway sem rossz, de ott már érződik a túlsúly, mert maga a felépítmény gyengék, és rosszabb minőségű az összeszerelés, koppintott a blokk, viszont átlagos súllyal elég sokáig elfútnak, meg azért egyre jobb az anyaghasználat, összeszerelés ott is, szóval pár év múlva lehet oda fejlődnek, ahol az olaszok, japánok vannak. Ott van még a Malaguti, Peugeot, Piaggo, ezek is remek robogók, de személyes tapasztalatom nincs velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!