Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jobbkormányos autó, nem rossz...

Jobbkormányos autó, nem rossz vele előzni?

Figyelt kérdés

Milyen megoldàsai vannak azoknak az embereknek akiknek nehezebben ment így pl az előzés?

Vagy ha bal oldali ablakon kinyúlva kell valamit megnyomni, elvenni pl a Mcdondald's kaját? Nem könnyű azért. Mik a megoldások?

L

2017. márc. 28. 07:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak hogy magamat idezzem:

Udv Ausztraliabol

Remelem vilagos :)

A kedves kerdezo nem kerdezte(es ez teny) melyik orszagban!

En meg itt elek, es olvastam a kerdest.

Akkor mi a BAJ?

2017. ápr. 5. 23:13
 12/12 anonim válasza:
Az én gépemen van pl. Egy kamera, a bal első oszlop aljában, ami egy monitoron látható a dashen. Ezen kívül ha hosszú egyenes úton megyek, akkor megjátszható az is, hogy lemaradok, kimegyek a szembejövőbe, majd ha belefér az előzés, akkor padló.. :) Mondjuk az Integraval meg lehet ezt csinálni, nem tudom gyengébb autókkal mi a helyzet, de valszeg azokkal a kamerás vagy a tükrös megoldás a nyerő.
2020. jan. 14. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!