Deák Ervin kérdése:
Meddig bejáratós a fúrt henger a motoron?
Figyelt kérdés
Adott egy Honda hm cre 50 típusú motor 86 ccm-es top performance hengerrel. Most beragadt. Mikor rárakta a szerelőm a hengert akkor azt mondta hogy 3 tank benzint (kb 16-17 litert) kijárok és húzhatom is neki. Tudni kell a motor 5litert eszik 100km-en. Én kijártam 22litert elkezdtem jobban húzni neki és kijártam még 3-4 tankot ez idő alatt leállt a motor alattam 3x csak utána be is indult volt olyan h egy satuféket csinált behúztam a kuplungot utána kiengedtem jó is lett. Meg 2x leállt mint ha kifogyott volna a benzin ismét behúztam és kiengedtem a kuplungot beindult. Most negyedjére a 2. Esetet az csinálta csak ként utána 30 métert és végleg beragadt. Most ha meg lehet fúrni akkor meg lesz és akkor mennyit járassam, és hogyan?2017. márc. 26. 22:20
2/2 anonim válasza:
Ha megragadt akkor szedd le a hengert és nézd meg hogy lett-e a dugónak vagy a hengernek baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!