Lányok, mi a véleményetek a Chrysler 300c típusú autóról? Mennyire tetszik nektek, illetve örülnétek neki, ha a pasitok ilyen autóval jelenne meg?
A kettő közül melyik tetszik nektek jobban, melyikbe ülnétek be szívesebben
Chryser 300c
Audi a6
11
Amúgy annyira nem számít, ugye jöhet be minden mindenkinek érted, inkább az a lényeg, igényes legyen nekem, megbizhatóság, megjelenés. Ugy is azt veszem ami nekem tetszik, de kikérem a Ti véleményeteket is
Szeretem ha megnéznek de negativ képet sem akarok festeni magamról az autóval.
A meg mijen, he ? A nemegy kicsikocsi ami csak 300 köpcentis?
Nekjem nem tecsene mer kicsi mint a kis paszúlyod.
Mini Cooper 1999-ig gyártották
850, 950, 1.1, 1.3 as moci van bennük.
Fura egy kocsi képen nekem sem tetszik... viszont élőben :)))
Mindenki más miatt vesz autót. Van aki a csajok előtt van aki a szomszéd, rokonok, kollégák előtt akar felvágni.
Ez Magyarország :(
Lehet sokan nem értenek egyet az általam példának hozott kocsikkal, de mindegyiknek megvan a maga charme-ja. A minit szinte mindig beengedik maguk elé az autósok mert kíváncsiak milyen hátulról.
A Ramtól pedig tartanak, mivel a középső visszapillantó tükörből az előtte haladó csupán a rendszámot látja, amit eléggé brutális morgás előz meg (5.7 hemi).
Persze mindenki olyant vesz magának amilyent akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!