Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki fogja bírni ennyi üzemanyag...

Ki fogja bírni ennyi üzemanyaggal?

Figyelt kérdés

Nálam van egy céges autó, egy új renault kango. Nos az autó mutatója erősen a nullához közelít, meg sípolt, hogy low fuel, viszont a fedélzeti számítógép 105 kilómétert még jósol. De féltem ettől és egy ezrest bele tankoltam. Kb 2,7 liter. Persze meg se érezte ugyan úgy 105 kilóméter és sípol.

Ne kérdezzétek miért nem tankoltam többért, most ez van ezzel kell gazdálkodnom. Kb 40 kilómétert kell mennem budapesten belül vele.

Ki fogja bírni szerintetek? Persze ha 7 literes fogyasztással számolok az a 2,7 liter kb pont 40km körül van meg nyilván nem porzik még a tank.

Csak marha aggódós vagyok.

2017. márc. 26. 19:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elégnek kéne lennie.
2017. márc. 26. 19:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ki.
2017. márc. 26. 19:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Simán kibírja!
2017. márc. 26. 20:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Kösz, a visítozásával ne foglalkozzak, hogy low fuel? Mert azért 100km jósol azért annyira csak nem low fuel. Ha a mutató 0 éri akkor tényleg puff az autó megáll vagy ilyenkor van még benne tartalék?
2017. márc. 26. 20:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem a mutatótól áll le a kocsi,hanem attól ha elfogy a nafta. A kiírt km-ek csak tájékoztató jellegűek, a sípolás meg sokkal korábban van,mint 40 km. Még volt a tankban legalább 4 liter, rátankoltál 2.7 litert ,szóval biztos elég lesz 40km-re. De hogy nyugtasd magad, csak óvatosan takarékosan vezess,motorfék kigurulás ,felváltás
2017. márc. 26. 20:11
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Ha diesel és kifogy akkor megszívod rendesen :D

Miért nem tankolsz vele amikor meg kell tenned azt a 40km-ert???

Budapesten azért kevés üzemanyaggal nem mernék menni.

Bármikor lehet valami nagy dugó vagy baleset ami lassítja a forgalmat és sokat kell elindulni megállni és sokkal többet is fogyaszthat az autó....

2017. márc. 26. 20:15
 7/14 anonim ***** válasza:

Én is azt ajánlom, tölts rá még néhány litert.

Egyrészt Pesten lehet baromi nagy dugó, másrészt, nem egészséges az utolsó pár litert elhasználni, állítólag felszívhatja a tank alján lévő szutykot.

Ha meg kifogy az überszívás dízelnél.

2017. márc. 26. 20:24
 8/14 anonim ***** válasza:

Inkább tankolj rá, és a mutató "hitelesebb" mint a km. becslő!

Már járt úgy valaki az új franciával, hogy kifogyott neki a dízel, aztán nem kevésbe került neki mire újra lehetett indítani, mert valami elektronika is bef.sott.

2017. márc. 26. 21:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, lehet egy ezrest még rádobok. De tényleg nem részletezem miért nem akarok, a lényeg, hogy ez saját pénzből menne, holott lehetne céges pénzből, csak holnap nincs rá módom elintézni. Egyébként hajnal 3-4 kor mennék, szóval dugó és sok piros lámpa kizárva.
2017. márc. 26. 21:46
 10/14 A kérdező kommentje:
Simán ki bírta volna, de azért rádobtam még egy 3 litert. Köszi a válaszokat.
2017. márc. 27. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!