Ki fogja bírni ennyi üzemanyaggal?
Nálam van egy céges autó, egy új renault kango. Nos az autó mutatója erősen a nullához közelít, meg sípolt, hogy low fuel, viszont a fedélzeti számítógép 105 kilómétert még jósol. De féltem ettől és egy ezrest bele tankoltam. Kb 2,7 liter. Persze meg se érezte ugyan úgy 105 kilóméter és sípol.
Ne kérdezzétek miért nem tankoltam többért, most ez van ezzel kell gazdálkodnom. Kb 40 kilómétert kell mennem budapesten belül vele.
Ki fogja bírni szerintetek? Persze ha 7 literes fogyasztással számolok az a 2,7 liter kb pont 40km körül van meg nyilván nem porzik még a tank.
Csak marha aggódós vagyok.
Ha diesel és kifogy akkor megszívod rendesen :D
Miért nem tankolsz vele amikor meg kell tenned azt a 40km-ert???
Budapesten azért kevés üzemanyaggal nem mernék menni.
Bármikor lehet valami nagy dugó vagy baleset ami lassítja a forgalmat és sokat kell elindulni megállni és sokkal többet is fogyaszthat az autó....
Én is azt ajánlom, tölts rá még néhány litert.
Egyrészt Pesten lehet baromi nagy dugó, másrészt, nem egészséges az utolsó pár litert elhasználni, állítólag felszívhatja a tank alján lévő szutykot.
Ha meg kifogy az überszívás dízelnél.
Inkább tankolj rá, és a mutató "hitelesebb" mint a km. becslő!
Már járt úgy valaki az új franciával, hogy kifogyott neki a dízel, aztán nem kevésbe került neki mire újra lehetett indítani, mert valami elektronika is bef.sott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!