Megérné ez az E30?
Figyelt kérdés
Használtautón böngèszgettem és rátaláltam erre: [link]
A keret amit autóra szánok az 1,5 milló. Megéri ez az autó az árát? A bal küszöbnél és hátul a bal lámpa alatt látni kezdedleges rozsdát ami szerintem egy ilyen idős autónál és ennyi pénzért bőven belefér. Nekem szerelem lett első látásra. Szerintetek?
2017. márc. 26. 18:01
1/6 anonim válasza:
Pofás. Belealkudsz egy picit és mehet.
2/6 anonim válasza:
Minden E30 megéri, mert rohamosan nő az áruk. Csak tartsd meg a vételkori állapotát, az a lényeg.
3/6 anonim válasza:
Hát ha E30 az álmod akkor talán, de szerintem sok érte. Mondjuk rohamosan nő az ára.
E36-ot nem néztél? Hasonlóan ritka a 328i is
4/6 anonim válasza:
30éves autó.. 1.3 millió.. Lassan ennyiért 10éves 1-es BMW-t is lehet venni..
Jó persze, azt nem írtad mire kell? Megtartani , és később eladni ( ami jó biznisz lehet talán ) Vagy mindennapos használatra? Amin szerintem már akkor sokat buksz,ha megveszed. Egyébként egyik legjobb kiadás volt szerintem.
5/6 anonim válasza:
Az hogy 30 éves, éppen hogy emel az értékén.
6/6 anonim válasza:
Kérdés, hogy mire akarja használni.. Vitrinbe tenni és várni még nő az értéke.. vagy napi használattal leharcolni.. Az értéke pedig csak addig nő amíg megőrzi eredeti állapotát ( eredeti alkatrészeit )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!