Megérné ez nekem? Nektek mi a véleményetek?
Megérné nekem az aprilia rs 50?
Majdnem napi használatra (kb napi 25-30km-re...persze nem télen, mert lefagynék)
185cm vagyok és kb 70 kg méretileg illene hozzám?
Vagy ha tudtok írjatok hasonló motorokat, javaslatokat.
Nagyon jó kis motor :) . Nekem is van egy ki rs-em pedig 2 méter vagyok. Kis "gyorsaságiban,, szerintem az egyik legjobb valasztás. De a yamaha tzr 50 se rossz ,valamint dergi gpr 50 is jó. Ha esetleg érdekel 50 ccm ben van supermoto/ enduró is. Nekem van egy derbi xracing 50 em ami szintén elég jó . De az aprilia sx meg az aprilia rx is jó .
16/F
Megérné mire? Napi használatra nem, mert nem praktikus, semmit nem tudsz bele pakolni, méretileg kicsi (főleg 185 centihez) és karbantartandó. Ráadásul hiába zengenek róla ódákat, az 50 ccm az 50 ccm marad. Ha kened neki 70-80 között akkor rövid életű lesz, ha 50-el rötyögsz vele akkor 100x praktikusabb egy robogó.
Napi 30 km-re min. 125-ös dukál.
Köszi, a válaszokat.
Azt kihagytam a kérdés kiírásakor hogy 16 éves vagyok.
Gondolkoztam már egy "nagyobb" motorban 80-125 de a legjobb barátom is ezt csinálta, és a felénk levő rendőrök kiszúrták. a srác AM jogsiját elvették, kocsira a jogsija 2 héttel ezelőtt érkezett volna meg, de így azt is bevonták úgy hogy még nem is "használhatta", és a szüleit is megbüntették.
Ezért én egyelőre nem próbálkoznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!