Lada 2107 vélemények?
De sok új autós ismerősöm visszasírta a ladát. Amikor az első komolyabb pénzt lehúzták róluk a szerelők.
Amikor egy kisebb motorba piszkálásért elkérnek 150 ezret vagy motorfelújításért 300-500 ezret.
Vagy alkatrészek: ami a ladánál 10 ezer az egy újjabbnál 150 ezer vagy több.
Én is élveztem az "új" (2 éves) CBR 600-at amig az első komolyabb összeget rá nem kellett volna költeni 300eft.
jó nagy veszteséggel inkább megszabadúltam tőle.
Azóta is boldogan túrázgatok egy ETZ 250-nel.
7 es elott le a kalappal a kimerito valasz miatt!
A 8 ason meg jot rohogtem :)
Az utolso motorosnak: en is mz-tem fillerekbol es most egy draga sport motorom van, ahol csak az olaj csere 35 ezer volt. DE egeszen mas elmeny a ketto, ossze sem hasonlithato.Az MZ 120 nal mar csorgott, a mostani meg 200 felett is brutalisat tol ha odaverek neki.
En ladat vagy hobbi autonak vennek patika allapotban vagy melos kocsinak.
En nem szerettem sosem vezetni. Kemyelmetlen es a kormanya...pfff
"De sok új autós ismerősöm visszasírta a ladát. Amikor az első komolyabb pénzt lehúzták róluk a szerelők. "
Nyilván a dolgoknak oka van. A 07 az faék 70-es évek technológiája no extrával, míg egy új autó azért picikét más nem? Kényelem, biztonság, felszereltség stb.. Nyilván amiben nincs semmi annak a fenntartása szerviz szempontjából sokkal olcsóbb lesz, mint amiben van valami. Akinél ez nem szmepont és visszasírja a ladát az üljön ladába, vagy Swiftbe, annak nem való a modern autó. Ezzel sincs gond, csak ebből nem szabad általánosítani, mert ez max a már öregekre és az aktív korosztály nagyon max 5%-ára igaz, a többiekre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!