Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire hosszú útra lehet...

Mennyire hosszú útra lehet menni egy robbanómotoros kerékpárral?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy 4 ütemű robbanómotoros biciklit,

És a kérdésem az hogy mégis hány km-es útra lehet elmenni vele ha a motor jó műszaki állapotban van..?

2017. márc. 24. 18:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"5 ös, "mernokkent" ezt tudthatnad,,.,"

Nem vagyok mérnök, összekeversz valakivel. És elnézést, hogy ilyen buta meg tájékozatlan vagyok, hogy nem hallottam még eme csodás szerkezetről...

2017. márc. 25. 11:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja?! Ez gyakorlatilag egy 50cm3-s robogó. Ezzel 100km-t lemotorozni se nagy kaland. Bár elsősorban városi közlekedésre való. Ott meg simán jöhetsz-mehetsz vele egész nap.
2017. márc. 25. 13:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Értem. De ha segédmotor akkor miért hírdetik úgy meg mint egy dongót? Hogy nem kell rá jogsi meg sisak stb.? És nem magán személyek hírdetésére gondolok hanem egyenesen a gyártóktól.
2017. márc. 26. 09:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Mert 300 W-ig kerékpárnak számít és ez éppen 300 W-os.

[link]

IIyen áron már majdnem kapsz robogót is, ami 5 LE körül van.

A 300 W nagyon kevés, egy emelkedőn már megszenvedne.

Csak akkor érheti ez meg, ha nincs jogsid.

2017. márc. 26. 09:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Kerdezo!!!! Most jut eszembe, h vagy a motor revuben vagy a wild magazinban volt egy eleg hosszu cikk sorozat ahol egy srac dongoval turazott, rakeresek majd
2017. márc. 26. 09:27
 16/19 anonim ***** válasza:
dongó srác
2017. márc. 26. 09:37
 17/19 A kérdező kommentje:
Na ez érdekelne engem is. :) jogsim van! csak olcsóbban kijövök vele mint motorral.
2017. márc. 27. 07:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire jossz ki olcsobban. Gondolom a dörzskerekes pl eszi a gumikat. Meg pl alkatresz nem tudom h van hozza.

A simson lenne jo neked, az olcso igenytelen keveset eszik

2017. márc. 27. 08:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Ott a 207-es babetta, faék egyszerű, gyújtásrésze gondozás mentes elektronikus. (CDI)

10-30eft közt kapsz, fogyasztása 1.5-2L közt.

Ha tiszta a tank és semmi piszok nem kerűl a karburátor fúvókájába 10ekm-enként se kell hozzányúlni.

2017. márc. 27. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!