Már nem friss jogsival, hosszú távra BMW 525 tds? Megéri?
Sziasztok. Autóvásárlás előtt állok, és ehhez szeretném tapasztaltabb emberek segítségét kérni. Heti szinten tenném meg a Békéscsaba-Győr távolságot autóval, és ehhez szeretnék egy olyan autót, ami lehetőleg erre a távra is kényelmes és megéri. Mindenképpen valamilyen dízel szörny lenne a kiváló.
Megéri-e egy '98-as évjáratú BMW 525 tds ilyen utakra?
Mikre kell figyelni egy ilyen autónál, főleg ha elmegy megnézni az ember?
Esetleg milyen más típus felelne meg hasonló célokra?
Másik elképzelés a 2004/12 utáni Citroen C5 2.0 sedan.
"Mindenképpen valamilyen dízel szörny lenne a kiváló"
Na akkor az e39 ezzel a motorral tökéletes valasztás.....ettől szarabb motorja ugyanis nem nagyon volt még a bmw-nek......meg maga a tipus is egy kivénhedt pudva szar,csilliárd kilométerrel főleg a dízelekbe.......
Friss jogsival sem lenne jó választás.
Én eléggé dízelpárti vagyok, de ez az a motor, amit ingyen sem fogadnék el. Inkább egy bármilyen benzines.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Átnézem akkor az ajánlott típusokat.
A miért pont BMW kérdésre, igazándiból nem tudom, a lényeg a hosszú távú kényelmes utazás lehetősége lenne vele, ez inkább csak egy kiindulási alap.
Azért gondolom nem árt a megbízhatóság is :)
Turbó-diesel nem éppen a megbízhatóságáról híres ilyen korú autóknál :D
A jó öreg szívó diesel na az a tuti!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!