Olcsó 50-es váltós motor?
Hello !
Soha életemben nem motoroztam fogalmam sincs hogy kell ! De igazából mostmár látok az utakon egyre több motorost és elkezdett érdekelni a dolog de ki akarom próbálni hogy megy ez nekem egyáltalán tényleg bejön e stb .. Jelenleg B kategóriás jogsim van szóval valami 50 köbcentist keresek de mindenképpen váltósat mert érdekel hogy ugye az megy e normálisan mert akkor elkezdenék eggyel nagyobb kategóriás jogsit . Nem érdekel hogy néz ki viszont az ára nem mellékes .. Van saját autóm azt fent tartom csak saját pénzből de erre úgy elég sok lóvém elmegy (egyetemre járok és mellette dolgozok ) . Az aprila Rs 50-esekkel szemeztem mert elvielgbe az 6 sebességes váltós de kicsit sokallom az árát mert 250 környékén vannak én meg ennyit nem akarok rászánni . Szóval mit ajánlotok mint lehető legolcsóbb váltós motor (ha lehet ilyen 6-os váltós ne 4-es mert gondolom a nagyobb motorokon is 6-os van meg menő lehet ennyi váltogatni :D ) Szóval bármi tippek ? Stílus kinézet stb nem érdekel vidéken lakom itt lesz használva max szomszéd faluba átmenni de amúgy meg csak tanulni rajta és szórakozni van itt beton út is végig ha az kell neki szóval ezek a szempontok lényegtelenek csak annyi hogy váltós és olcsó tanuló motornak .
Előre is köszönöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!