Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Automata váltós motor ami nem...

Kodi16 kérdése:

Automata váltós motor ami nem robogó és maximum 125cc?

Figyelt kérdés
Sajnos bal kezem kicsit "csonka" ami szívás mert a motorok kuplungkarja bal oldalt van ezért lehetetlen számomra a kezelése. Viszont annyira még alkalmas hogy megfogjam vele a kormányt, van is egy yamaha jog robogóm egy ideje de szeretném majd megszerezni az A1-es kategóriát és egy jobbat venni. Ha van nagy motoros itt akkor nagyon megköszönném ha adna tippet, hogy van-e olyan automata váltós motor a kategóriában ami nem robogó kivitelű. Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. dec. 2. 02:52
 1/8 anonymus950 ***** válasza:
100%

A1 katban én nem tudok, viszont valahol olvastam, hogy most dobbot( vagy fog.) piacra dobni egy duplakuplungos automatát.

Megkérdezhetem, hogy a bal kezed fizikailag csonka vagy csak " bena" vahyq? Mert, ha az utobbi akkor egy idő utan bele jössz, én is igy voltam.

2016. dec. 2. 04:39
 2/8 anonymus950 ***** válasza:
100%
Asszem a hoonda fogja piacra dobni ( első voltam)
2016. dec. 2. 04:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat :) A bal kezem az úgy csonka, hogy az ujjaim nincsenek meg rendesen csak a tenyerem egy része meg valami apró ujj szerű dolgok :)
2016. dec. 2. 06:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg fogod így kapni szerinted az egészségügyi alkalmasságit? Motorra azért kell a testi épség.

Egyébként nem tudok ilyen motort.

2016. dec. 2. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
A Gilera DNA van 125cc-ben, nem teljesen olyan mint amire te gondolsz, mert végülis ez is robogó, csak motorszerű testet csináltak neki, de az egész működés meg minden ugyanaz, mint a robogóknál. A1 kategóriából nem tudok mást. Viszont korlátlanból az Aprilia Mana az 7fokozatú automata, nagyon praktikus motor, és az tényleg motor.
2016. dec. 2. 12:40
 6/8 A kérdező kommentje:
(3.-ik) Hát igen az alkalmassági is egy húzós téma remélem megkapom...B kategóriánál is csak automata váltóra kaptam és gondolom ha engedik az A1-et vagy akármelyiket akkor ott is kötelezően automatát kell majd vezessek
2016. dec. 2. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Az a baj, hogy a robogónál a hátsó féket ugye bal kézzel kell húzni, ami neked problémás, motornál meg a kuplungot kell húzni, az is problémás. Az Aprilia Mana azért lenne jó, mert a bal kéznél nincs is kar, mert szekvenciális váltó van a gépben, ha nem automatára állítod akkor is egy gombbal kell sebességet léptetni. És ennél a típusnál lábfék van, tehát ezt biztonsággal tudnád használni, csak hát nem A1..:( Sajnos azt kell mondjam, nem hiszem, hogy megadják az alkalmasságit, de drukkolok neked. Sok sikert.
2016. dec. 2. 23:15
 8/8 anonim válasza:
Tudom hogy jó régi kérdés, de ha valakinek baja van a bal kezével, az ne robogóban gondolkodjon. Hanem valami fél automata motorban, pl honda cub. Az a jó benne, hogy bár lábbal kell pakolni a sebességet, a kuplunk automata és a hátsó fék meg a jobb lábra van téve. Gyakorlatilag fél kézzel vezethető motor. 50-esből például még a mex sahara ami biztosan ilyen.
2020. szept. 16. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!