Vásároltam egy régi trabantot és rozsdás mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vásároltam a napokban egy elég régi trabantot és rozsdás a kormány tartó a futómű stb... Mivel tudom leszedni?
Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 20. 08:38
1/6 anonim válasza:
Nem kell hozzányúlni, majd le fog esni a rozsda róla.
A következő réteg lelöki. :D
2/6 anonim válasza:
Drótkefe aztán hajrá.
-már ha egyáltalán igaz a történet
3/6 anonim válasza:
lefested és gyorsan eladod, veszel az árából kót, majd szo. vele más
4/6 veterán vas válasza:
Te mit hívsz egy trabanton "kormány tartó"-nak? ;)
5/6 anonim válasza:
Emberünk egy mazohista állat. 1 trabantot vesz (gondolom egy patika swift áráért) 2 utána veszi észre h rozsdás. Egyébként úgy nem néztél alá mikor megvetted? Nyilván agyon kéne lakatolni meg fényezni de szerintem már most többe van mint amit ér,hacsak nem 80 ezerért vetted :D
6/6 anonim válasza:
Vásároltam a napokban egy elég régi trabantot
---
Az semmi! Épp ma mesélte az autószerelő haverom, hogy megvettek tőle egy Wartburg 353 Deluxe-ot 3500 €-ért. Mondjuk tip-topra rendbe lett téve, de az attól még olyan, mint az anyós p*csája. Nagy is, büdös is... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!