Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mi legyen első...

Szerintetek mi legyen első autónak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! segítségeteket szeretném kérni. Nemsokára meg lesz a jogsi és meg akarom venni az első autómat. Gondolkodtam már bmw e36 320i-n, 6gen civic-en meg jó néhány más autón de szeretném ha ti is írnátok. Szüleim nem akarnak bele adni (szűkös családi helyzet).Szeretnék benne lenni a tuning kultúrában is, állandóan szeretném fejleszteni az autómat.
2017. márc. 19. 21:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Amit lehagytam az talán még az hogy benzines legyen lehetőleg, a TDi nem fogott meg.
2017. márc. 19. 21:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a wartburgot vagy a porsche 911-et javaslom a pénztárcádtól függően.

Csak mert arról nem írtál semmit, pedig elég fontos szempont...

2017. márc. 19. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Barkas
2017. márc. 19. 22:11
 4/12 A kérdező kommentje:
200.000 és 600.000 között szeretnék
2017. márc. 19. 22:12
 5/12 anonim ***** válasza:
57%

Régi swift. Az bírja, igaz hogy a kasznija hulladék, de motorilag legalább jó. Kezdésre tökéletes autó. Ha nem kell a Japán szemét akkor F Astra esetleg G Astra de ennyi pénzért nem nagyon találsz olyat ami nincs szétesve félig, viszont F Astrából már ki lehet fogni jókat 300-400 ezerért is. F Astrákból ki lehet fogni jókat, nem papírautó, bár rohadni szeret a kaszni, de elég csak egyszer rákölteni, és kivisz a világból is ha vigyázol rá.

BMW se rossz de az alkatrészre a gatyád is rámegy.

2017. márc. 19. 22:15
 6/12 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló ez hobbi autónak is jó lenne? Mert nem csak A-ból szeretnék B-be jutni, hanem foglalkozni vele.
2017. márc. 19. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:

320i motor egy olyan autóba szerintem édeskevés, 6 hengerben érdemes gondolkodni e36-nál.

Foglalkozni? Akkor még egy régi Lada is megteszi. Ha nem újítod fel egyszerre az egészet, akkor úgy is lesz rajta mindig mit szerelni.

Swiftet én is merném ajánlani, bár ha jó állapotban van, sok mindent nem kell vele csinálni (ez általában előny szokott lenni).

2017. márc. 19. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Kicsi keret és tuning, ebből szoktak a vicces dolgok kisülni. nem rosszból, tényleg csak tanács, de inkább vegyél egy tip-top állapotban lévő autót ami kijön a keretből, és azt tartsd szép állapotban, mintsem menjen rá a sok " tuning " cucc, mert attól max pár hasonló felfogású emberke körében leszel " menő " mindenki másnak viszont " friss jogsis kölyök a sufnituningolt kocsival " kategória leszel.
2017. márc. 20. 01:46
 9/12 anonim ***** válasza:
27%

Én is gondolkodtam anno a 320i E36-on, amit kinéztem, szép állapotban volt, de már ezek is olyan korban vannak, mint a 3-mas Golfok, rohadnak, persze ez nem jelenti azt, hogy nem találni jót, de annak az árát is megkérik. Ismerősöm nemrég adta el a Golf 3-át, 600 valamennyiért vitték el, de szebb állapotban volt, mint a legtöbb 4-es.

Visszatérve az E36-ra, ha hajlandó vagy lakatolásra költeni, akkor vehetsz nyugodtan, mert az a 150 lovas 6 hengeres az egyik legmegbízhatóbb motor a BMW-nél.

Az meg természetes, hogy ha ilyen célra kell, akkor nem gondolkodsz Opelben meg Suzukiban.

2017. márc. 20. 08:17
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nyugodtan felejtsd el ezt a tunerjóska hülyeseget ...foleg 2-6kilos autok eseteben...
2017. márc. 20. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!