Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó lenne jobb döntés?

Melyik autó lenne jobb döntés?

Figyelt kérdés

Életem első autója lenne, keresgéltem használt autókat és kettő olyat találtam ami elég szimpatikus.

[link]

[link]

Köszönöm a válaszokat! Illetve szívesen fogadnék még autó típusokat!

23f

2017. márc. 19. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Nalunk a csaladban van egy hasonlo Almera es nem okozott meg csalodast. Bar nem egy versenyauto...

Hasonlo: Civic, Mazda 3/323, Corolla

2017. márc. 19. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Leginkább egyik se. Szerintem ésszerűbb lenne benzineseket nézni, akár ugyan ezekből is.
2017. márc. 19. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
#2-essel értek egyet. Idős autóból szerintem is csak benzinest. A kettő közül egyébként nekem inkább az Almera jönne be.
2017. márc. 19. 12:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, furcsa mert van aki azt mondta nekem, hpgy idosebb autokbol jobb a dízel, merthogy tartósabb. Semmiképp sem szeretnék vele befürödni.
2017. márc. 19. 12:25
 5/9 Tomcatters ***** válasza:
Szint ugy benzinest ajanlok isldősebből ,en dieselt csak ujonan vennék ,kenyesebb mint a benzines ,bonyolultabb ,sokkal tobb ,dragabb hibalehetoseggel ,kiveve ha szivo diesel
2017. márc. 19. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:

"Idős autóból szerintem is csak benzinest"

értelek....őőő vagyis nem. Mintha nem lenne lefingott benzineset venni egy milliot,ok hogy benzineset könnyebben találni...de azért körbenézel lehet találni dízelt is és olyant is amivel nem évi 100.000 et mentek.

2017. márc. 21. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:

#6-os

Benzinesből is ki lehet fogni hulladékot, de ha kicsit értesz hozzá, akkor nagyon nem nyúlhatsz mellé. Ellenben a dízellel. És ha dízelből nyúlsz mellé, sok százezres tételekről beszélünk, míg egy benzinesnél komplett motorfelújítást csinálsz 300-ból, ha nagyon muszáj.

2017. márc. 22. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
itt azért nem olyan autókról beszélünk ahova milliókat el lehet költeni a dízelre.Ezek még nem azok az autók,egy adagolós TDI ről nem is beszélve. Van benne egy turbó. nincs benne common rail meg ilyenek.porlasztó filléres bele.Egy autónál meg nem csak azt kell nézni hogy a motor mit tud,némelyiknél az elektronika rakoncátlankodik állandóan.
2017. márc. 23. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Már bocs, de a linkelt Hyundai pont egy crdi, miről is beszélünk? Első autónak teljesen felesleges a dízel, főleg ezekből tényleg semmi értelme.
2017. márc. 24. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!