Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Féktárcsa márkáját hol lehet...

Féktárcsa márkáját hol lehet megtalálni?

Figyelt kérdés
Pár éve az egyik autómon volt egy féktárcsa, ami kb 1000 km -ert ment és full pik pakk állapotban van, honnan tudom, hogy milyen márkájú ? semmi jelzést nem találok rajta, és már nem emlékszem rá. Hogy lehet ezt kideríteni?

2017. márc. 19. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:

A számlán amit kaptál, amikor vásároltad, pontosan rajta van a típusa.

Ha okosban vetted, vagy "levődött egy havertól" akkor így jártál.

2017. márc. 19. 10:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes hozásszólást, mint írtam pár éve vettem,s ha még meglenne a számla nyilván nem írom ide okosba...

Tehát a kérdés még mindig adott, de csak az olvasás , és értelmezési készségekkel rendelkezők számára.

2017. márc. 19. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért nálad is vannak képzavarok! Ha nincs benne azonosító, mit gondolsz, hogy lehetne megmondani a gyártót? Az acél színéből, vagy a kopásából? Tényleg érdekelnének az elképzeléseid!
2017. márc. 19. 13:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Erre voltam kiváncsi hogy van e rajta (kene e lennie e rajta ) jó tudni hogy te mindent tudsz :)
2017. márc. 19. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell ehhez mindentudónak lenni, egyszerű logika az egész, ha nincs azonosító, nem lehet beazonosítani.

Egyébként miért fontos a márkája? Ha jót akarsz, teszel bele Brembo-t, TRW-t, vagy valamilyen gyárival megegyező minőségűt (esetleg gyárit) és nem lesz gondod.

2017. márc. 19. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:

A legtöbb féktárcsa "élén" gyakran található olyan azonosító, amiből meg lehet tudni, hogy ki gyártotta. Vagy maga a gyártó neve, vagy a cikkszáma (ebből kideríthető).

Érdemes egy drótkefével végigdörgölni, jó eséllyel be lehet még azonosítani. Egy 1000km-t futott féktárcsánál ez még nagyon jó eséllyel megtalálható rajta.

2017. márc. 20. 20:38
 7/8 A kérdező kommentje:
.
2017. márc. 23. 14:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Tehát a kérdés továbbra sem az volt ,hogy én mit szeretnék venni ,vagy szeretnék e. Mivel nem emlékeztem rá ( és nem találtam semmit rajta) ezért kérdeztem ,hogy rá lehet e még jönni. Egyébként megtaláltam és Brembo. Köszi utolsó a választ.
2017. márc. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!