Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada Samara 1300 rángat menet...

Lada Samara 1300 rángat menet közben és "elmegy" belőle az erő. Mi lehet a konkrét baj?

Figyelt kérdés

Lada Samara Sputnik 1300-as már régebbóta jelentkezett a probléma hogy elkezdett rángatni és nem akart gyorsulni. Megkímélt autóról van szó, Nem agyonhajtottról. Nem, A hengerek nem járnak normálisan mert csak 2 jár normálisan viszont érdekes módon a másik kettőben is meg van a nyomaték (?) melyet egy műszerrel mértek. A fogyasztása 10 körül van. Létezik hogy ez egyedül a karburátor miatt van?

A másik, Már jó ideje egész jól ment (ha a fogyasztást nem nézzük). Egyetlen baja volt hogy ha hirtelen megpadlóztam akkor "megfulladt" de nem padlózgattam neki mert nem hajtom annyira. Egy "havernak" oda adtam és mikor visszahozta akkor jó sok gázt adott neki és leállította, Ezután még le se állt normálisan a motor beindította és megint le - megint be... Vagy 5-ször megcsinálta ezt... Emiatt össze is vesztem vele de a nagyobb problémám hogy ismét elkezdett rágatni és nincs ereje. Ez az utóbbi kb mennyit árthatott a kocsinak?

Azóta csinált egy olyat hogy menet közben fékezéskor (kuplung be volt nyomva) és megállt a motor. Amit elsősorban a nehéz fékezésről vettem észre

Vélemény?

2017. márc. 18. 00:38
1 2
 11/14 sweetchocolate válasza:
0%
Kedves kerdezo, remelem nem bantottalak meg. Ha megis, kerlek ne haragudj.
2017. márc. 18. 18:42
 12/14 A kérdező kommentje:

Számot nem tudok mondani hogy mekkora a kompresszió de állítólag érdekes módon jó volt. Viszont, erő akkor sincs benne mert a lejtőn (a kapubejárónknál elég meredek a feljáró az aszfalthoz ami hirtelen emelkedik) nehezen megy fel és gyorsulni se nagyon akar mint előtte.

Nem haragszok. xD Tesóm is BMW párti, Nem is rossz az a kocsi se csak nékem valahogy a Lada jobban megmaradt.

2017. márc. 19. 00:39
 13/14 anonim ***** válasza:

A karburátort kiszedni, kitisztítani, membránokat kicserélni, gyujtást beállítani, gyertyákat kicserélni, ellenőrizni a gyujtáskábeleket.

Ezzel kellene kezdeni.

2017. márc. 19. 15:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha valakit még valaha érdekelni fog. Gyujtáskábel volt minden oka.
2017. dec. 4. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!