Hogy kezdjek ez motovlogolni, (a motor már megvan hozzá, vagyis nem motor hanem robogó)?
első körben robogóval sehogy. elég sokan, de főleg a nagymotorosok fognak majd érte piszkálni, hogy a robogó az nem is motor...:D(mondjuk ezt te is írtad, szóval tisztában lehetsz vele XD)
de egyébként sincs túl sok lehetőség ebben a témában. egy robogót már egyébként is nehezebb szerelni, tuningolni, ami mondjuk egy érdekes fejezet lenne talán. az, hogy felülsz, és mész pár kört össze-vissza a városban, közben dumálsz valamiről, az meg nem túl izgalmas...
Robogót a legkönnyebb szerelni és tuningolni egyaránt.
Az is motor.
Az automata váltós autó nem autó?
50 es robogót olyan szintre fel lehet húzni, hogy összerakhatják komolyabb sportmotorokkal is 600ccm felettiekkel is.
youtube is találsz videokat.
A robogo az nem motor. Az arra valo eszkoz h elugorj cigiert a trafikba.
Kezdo motor magyar viszonylatban a simson es az etz, jo szerelni es vezetni is oket. Aztan majd ha ezekkel megtettel par tizezer km-t akkor veszel egy komolyabbat, azokon majd motovlogolhatsz igazan!
Robogóval bármilyen távra el lehet menni. Évek óta, pár havonta honda dio robogóval járok haza a szüleimhez, 300km-re. 50-55km/h sebességel végig.
Reggel 8 kor indulok délután 4 re ottvagyok. Úgy, hogy közben megállok az úton reggelizni meg ebédelni valamelyik útmenti kajáldába, + egyébb szünetekkel.
Voltam már oda-vissza 1500km-es túrán is, dio val.
na jó, de gondolod, hogy a kérdező az a kategória, aki olyan szintre fel tudná tuningolni, meg aztán persze közúton használni? ha ez lenne, akkor nem tenné fel a kérdést, mert már lenne témája.
túrázni is persze lehet, én is mentem már Szeged-Bpest távolságot robogóval, de ezt sem érdemes levideózni :D
az más persze, ha valaki olyan bevállalós, hogy külföldi túrákról készít összefoglalót, de lássuk be, ez meg komolytalan vállalkozás robogóval.
szerintem a kérdező nézett egy pár Hollywood Honda meg Viffer videót, amiből csak annyi látszik, hogy a nagymotorjukkal mennek össze-vissza, közben meg dumálnak, és ebből azt vonta le, hogy hmm, hát ez nem is bonyolult végülis, kell egy kamerarögzítő a sisakra, aztán indulás...de ennél azért több kéne, és egyértelműen előbb a robogó elhagyásával kellene kezdeni.
Miért lenne komolytalan vállalkozás, egy külföldi túra robogóval?
Egyetlen dologgal kell kompromiszumot kötni az pedig csak az, hogy 50-60km/h tud.
Na más meg bringával megy ilyen túrákra ahol a 20km/h átlag sebesség jónak számít.
Tudom :)
Mert jó pár min tizezreket lenyomtam robogóval túrázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!