Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kezdjek ez motovlogolni,...

Hogy kezdjek ez motovlogolni, (a motor már megvan hozzá, vagyis nem motor hanem robogó)?

Figyelt kérdés
?

2017. márc. 17. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

első körben robogóval sehogy. elég sokan, de főleg a nagymotorosok fognak majd érte piszkálni, hogy a robogó az nem is motor...:D(mondjuk ezt te is írtad, szóval tisztában lehetsz vele XD)

de egyébként sincs túl sok lehetőség ebben a témában. egy robogót már egyébként is nehezebb szerelni, tuningolni, ami mondjuk egy érdekes fejezet lenne talán. az, hogy felülsz, és mész pár kört össze-vissza a városban, közben dumálsz valamiről, az meg nem túl izgalmas...

2017. márc. 17. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:

Robogót a legkönnyebb szerelni és tuningolni egyaránt.

Az is motor.

Az automata váltós autó nem autó?

2017. márc. 17. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
nem úgy értem, hogy nehéz lenne, csak hát elég korlátozottak a lehetőségek, ami miatt meg nem lenne túl érdekes a dolog(legalábbis számomra).
2017. márc. 17. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

50 es robogót olyan szintre fel lehet húzni, hogy összerakhatják komolyabb sportmotorokkal is 600ccm felettiekkel is.

youtube is találsz videokat.

2017. márc. 17. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:

A robogo az nem motor. Az arra valo eszkoz h elugorj cigiert a trafikba.

Kezdo motor magyar viszonylatban a simson es az etz, jo szerelni es vezetni is oket. Aztan majd ha ezekkel megtettel par tizezer km-t akkor veszel egy komolyabbat, azokon majd motovlogolhatsz igazan!

2017. márc. 18. 00:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Robogóval bármilyen távra el lehet menni. Évek óta, pár havonta honda dio robogóval járok haza a szüleimhez, 300km-re. 50-55km/h sebességel végig.

Reggel 8 kor indulok délután 4 re ottvagyok. Úgy, hogy közben megállok az úton reggelizni meg ebédelni valamelyik útmenti kajáldába, + egyébb szünetekkel.

Voltam már oda-vissza 1500km-es túrán is, dio val.

2017. márc. 18. 06:12
 7/12 anonim ***** válasza:

na jó, de gondolod, hogy a kérdező az a kategória, aki olyan szintre fel tudná tuningolni, meg aztán persze közúton használni? ha ez lenne, akkor nem tenné fel a kérdést, mert már lenne témája.

túrázni is persze lehet, én is mentem már Szeged-Bpest távolságot robogóval, de ezt sem érdemes levideózni :D

az más persze, ha valaki olyan bevállalós, hogy külföldi túrákról készít összefoglalót, de lássuk be, ez meg komolytalan vállalkozás robogóval.

szerintem a kérdező nézett egy pár Hollywood Honda meg Viffer videót, amiből csak annyi látszik, hogy a nagymotorjukkal mennek össze-vissza, közben meg dumálnak, és ebből azt vonta le, hogy hmm, hát ez nem is bonyolult végülis, kell egy kamerarögzítő a sisakra, aztán indulás...de ennél azért több kéne, és egyértelműen előbb a robogó elhagyásával kellene kezdeni.

2017. márc. 18. 08:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne komolytalan vállalkozás, egy külföldi túra robogóval?

Egyetlen dologgal kell kompromiszumot kötni az pedig csak az, hogy 50-60km/h tud.

Na más meg bringával megy ilyen túrákra ahol a 20km/h átlag sebesség jónak számít.

2017. márc. 18. 08:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazad van (utolsó válaszoló)!
2017. márc. 18. 09:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Tudom :)

Mert jó pár min tizezreket lenyomtam robogóval túrázva.

2017. márc. 18. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!