Hogy kell szakszerűen eltenni egy autót 10-15 évre?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy öreg de jó állapotú Bmw-m, soha nem akarok megválni tőle egyéb érzelmi okokból és a fiamnak szeretném majd ha megnő.Miket kell tennem az autóval mielőtt egy fedett száraz helyre le tenném hosszú pihenőre? Mit tegyek hogy viszonylag maradjon a mostani állapotban?
Köszi
2017. márc. 17. 16:32
11/11 anonim válasza:
Én 14 év után kaptam meg az akkor 21 éves kocsinkat. Rendszeres használatban volt, de mindig rendesen szervizelve, hetente letakarítva, leviaszolva, a műanyag elemek leszilikonozva, a gumik gumiápolóval kezelve. Az autó garázsban vagy tető alatt állt. A sok munka gyümölcse az, hogy a maholnap 23 éves autóm sok új járművet is "kenterbe ver" a kinézetével, a műszaki állapota kifogástalan, és még jó pár évig kiszolgál engem is. Szerintem ha igazán kötődsz az autóhoz, neked sem lesz probléma gondozni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!