Kisautóm frissen cserélt elemét összekarcolta az autószerelő kutyája, elismerte a felelősségét, megvan a festék, de hogyan kell ezt a hibát szakszerűen kijavítani?
Ha elismerte a hibáját akkor miért nem csináltatod meg vele???
Ecsettel rosszabb lesz mint előtte volt!
Nem értem a logikádat! Ez egy filléredbe sem kerülne!
Sehogy.
Egy karc nélküli, lefújt, polírozott elemmel rendelkező autót hozz el tőle. A többit oldja meg ő.
Attól, hogy egyedülálló nő vagy, még nem vagy tehetetlen.
Javíttasd ki a hibát a szerelővel, ecsettel csak gányolni tudnál.
"Teljesen kivagyok, és egyedülálló nőként tehetetlen."
Fogyatékos is vagy?
7
"Műszaki cizsga az 20-25 ezer forint."
Tényleg?
Köszönöm a sok választ!
Nem a műszakira kérte el sok pénzt, hanem az előzetesen kijavított felújított dolgokért, számla nincs, felírtam tételesen. Az egy dolog, h nem tudom, azokat tényleg cserélni kellett-e, de amúgy nem kért többet, mint amennyibe azok kerülnek, 35ezer és 60 a munkadíj. Már mindegy, visszacsinálni nem tudom. Tehát, fújni kell, nem ecset, ezt még én is gondoltam. A megerősítésre volt szükségem
Tubus festék - már jól kezdődik...
Mondok Neked valami egészen újat:
Polírozás. Egy profi nyom nélkül kiszedi neked negyed óra alatt a karcokat,sőt ha nagyon kényes vagy még ún. "hologram mentesítő" vegyülettel is átpörgeti XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!