Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kisautóm frissen cserélt...

Kisautóm frissen cserélt elemét összekarcolta az autószerelő kutyája, elismerte a felelősségét, megvan a festék, de hogyan kell ezt a hibát szakszerűen kijavítani?

Figyelt kérdés
Ugyanis, azt mondta, bármikor kijavítja, de ha gondolom, itta tubus festék, ecset, én is megcsinálhatom. Műszaki előtt van az autó, 200ezret ott hagytam neki, hogy nézze át. Míg az udvarába beállt, első esetben is ráugrott a láncon tartott kutyája, majd amikor én álltam be, és kerülni akartam, a kutyát, akkor is ráugrott, és amit 40 ezerért a karosszériás előtte megcsinált, azon vékony karom nyomok vannak pár helyen. Teljesen kivagyok, és egyedülálló nőként tehetetlen. Ecsettel lehet ilyen karcolást javítani? Az rondább lesz, mint most?!

2016. nov. 19. 10:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kuldj kepet es megmondom hogy ki lehet e dzedni vagy nem? Ha nem veszes akkor megcsinalom neked.

Udv.: autokozmetikus!

2016. nov. 19. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!