Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel meriva vagy zafira jobb...

Opel meriva vagy zafira jobb választás?

Figyelt kérdés

2003 körüliek, nem kell 7 személyes. Hátsó üléseket ledöntve melyikben kapok sík padlót amiben akár aludni is lehet? Vagy hátsó üléseket kiszerelve milyen felületet kapnék?

Meriva jobban tetszik, modernebb forma de talán kicsi.

Zafira kevésbé jön be de méretben jobb lenne.

2017. márc. 16. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Két ösmerősnek is volt Merivája. Mindegyik koptatta a gumit és a szakszervizben nem tudtak rájönni, hogy mitől. Lehet mind ilyen fos. Vezettem egyet 1-2 ezer km-t. Nem tudom miért, de fáj benne a fejem, amikor törölte az ablakot. Lehet a hülye megoldású ablaktörlő miatt?

Inkább Zafirát vegyél.

2017. márc. 16. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Meriva szerintem béna kicsit. Ha már ilyen családi autó kell, akkor legyen Zafira, az már tényleg nagy, és tágas, kényelmes, de még pont használható kényelmesen, mint személyautó. Zafira nagyon felkapott most, mint keresett használtautó is, nemhiába.
2017. márc. 16. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Nekünk is volt zafira ismerősnek is, meg bent voltunk egy zafira klubba. Sok jót nem hallottam én róla és édes mindegy hogy dízel volt vagy benzines. (650-be volt nekem benne a Zafira 300-ért adtam el havernak ez volt 2016 ősz eleje, ide jött sikerült elindítani mert rohadtul nem indult, elbóklászott vele másfél hetet majd az istenért sem akart indulni, most egy 5 napja végeztek vele a szervizbe, egyenlőre működik)
2017. márc. 16. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi eddig.

Pl Fordot én is többre tartom. C-max nagyobb mint meriva belül? Galaxy nem kell az már csúnyán nagy.

Vagy pl Fiat Ulessy tökéletes lenne méretre , tetszik is.

Arról esetleg tapasztalat megbízhatóságról?

2017. márc. 17. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha buszt vennék, akkor tuti Ulysse lenne.
2017. márc. 17. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!