Mi csörög? Egy 1.4 benzines I30-ról lenne szó (2010). Gázadáskor valami csörög. Általában minden sebességnél csinálja de leginkább 4. -ben. Megyek mondjuk 60-al épp hogy hozzáérek a gázpedálhoz és megcsörren valami a motorban.
Figyelt kérdés
A "márkaszervíz" azt mondta, hogy semmi baja nincs ők nem hallanak semmit. (Majdnem azt mondták, hogy hülye vagyok és képzelődöm) Azért csináltak gyorsan egy szoftverfrissítést laza 8000-ért de persze a probléma nem oldódott meg. Végigtankoltam az összes kúthálózat valamennyi benzinét de a hiba továbbra is fent áll. Láncos motor van benne, de mivel soha máskor (még reggel hidegen sem) csörög a lánc én azt kizárnám. Esetleg valami ötlet? Zavaró is, és persze félek nehogy esetleg valami komolyabb probléma lépjen fel a későbbiekben.2017. márc. 15. 20:14
11/11 ACE- válasza:
Onnan vettem észre hogy megállt az autopalya közepén. Kijött a sarga angyal 15ezerért, megállapította, majd 40ezerért bevitték az autoszerelohoz es 25ezerért megcsinálta... jó kör volt, ehy csöpp csalódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!