Szerinted melyik jobb, Impreza WRX, vagy Lancer EVO?
18:34!
8:47es,és a 16:06os is én voltam.
Már bocs,de nekem osztod az észt,úgy,hogy egy szaros ladával jössz,hogy az egy jó tuningalap..Hát elárulom az egy EVOlúciós zsákutca ;)
Amúgy nekem egy 2G 99es eclipsem van,és azannnnya' ugyanolyan futóműve van,mint az evonak ;)
Vagyis majdnem.
Kellett hozzá vegyek egy coil over szettet,mert az enyém utcai használatra készült és túl puha volt nekem a rugózás,meg túl magasan volt.
És akkor talán be is fejezhetnétek, a Lada - EVO párbajt. Nem erről szólt a kérdés, beszéljétek meg egymás között, vagy játszátok le élőben! :D
Amúgy aki meg azt írta, hogy egyáltalán nem olyan nagy szám ahogy mennek, és csak azok írják, akik még nem is ültek benne, lehet nekik éppen azért nagy szám. Viszonyítás kérdése. Ha Te/ő (nem tudom olvassa-e) vezetett már mindenféle sport meg versenyautót, lehet neki nem nagy szám, de aki csak átlagos autókat vezetett, annak biztosan nagy dobás lenne egy olyannal menni.
Én vagyok aki a ladát írta
Igen próbáltam és komolyan nem nagy szám.
Egy jól megcsinált BMW vagy Honda sokkal nagyobb élvezetet tud szerintem adni.
De ez megint más dolog.
18:40
Nem azt mondtam, hogy VFTS
800- 1 milla az annyi hogy megvan a motor meg a futómű semmi más.
Esetleg egy szarabb csövezés
12:26
Most én csak a kommentedre válaszoltam.
Hogy nagy örömöt okozta egy ilyen autó....
Hát egy Nissan 200SX turbónyomást feltolni meg egy durva intercooler lefújószelep aztán sokkal örömtelibb mint egy új Impreza/EVO
Vagy egy Honda CRX chippelve aranyos dolgokra képes.
Vagy BMW 328 brutálisan tol..
kit érdekel h van egy 15-20 éves szakadt béemvéd????
a kérdésre válszoljál ne pedig hülyeséget irkáljál
sztem az impreza jobb abbol is a régebbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!