Skoda Octavia 1.8 T vagy RS?
Attól függ mire kell neked! Ha mondjuk sűrűn járod a német pályát, ahol ki is lehet használni az erejét, akkor nyilván jobb a hangulat egy RS-ben. De ha a magyar utakhoz kell, ahol a tavasz köszöntével több a rendőr az utak mellett, mint a nyíló virág, akkor szerintem elég egy 1.8T is!
A másik előnye,hogy több van belőle, mint RS-ből! Mindkét motor típust széthajtották már valószínűleg, hiszen lehet velük jókat menni! És miért is ne mennének akkor? Csak az a baj, hogy sokan fordítják a kulcsot és már üveghangon mennek is végig az utcán...Na de ez most mindegy, ez más téma! A lényeg,hogy sokkal nagyobb az 1.8T-ből a választék (gondolom Én! hiszen azért elég sokat gyártottak ebből a típusból, mivel remek motorok! Nekem is volt egy A4 B6 Audi ezzel a motorral 163 lóval és imádtam!:) ) így hamarabb találhatsz egy vásárlásra érdemes példányt belőle! Én ezt választanám! Az Én kis 1.8T-m kielégítette a vágyaimat,ha akartam is haladni az utakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!