Csak segédmotor (M) jogosítvánnyal rendelkezek, idén jár le a 10 év, nem kellett orvosi vizsgálat, a hosszabbítás úgy történik, hogy okmányiroda és szintén nem kell orvosi? 25 F. Köszi.
Nem kell orvosi, hogy? Mert én akármelyik weboldalon nézem mindenhol kérik az orvosi alkalmasságit.
B-m van csak úgyhogy nem tudom hogyan van ez aki csak AM-re rakja le.
Az M kategória már nem létezik, AM-et fogsz kapni. Továbbra se kell hozzá orvosi, de 10 évente a kártyát meg kell újítani.
Bemész az okmányirodába és kérsz újat. Féynkép + 4000Ft.
#4:
"B-m van csak úgyhogy nem tudom hogyan van ez aki csak
AM-re rakja le."
Pedig illene tudnod ezt is:
"A vezetői engedély egészségügyi érvényességének lejártát követően is vezethető járművek a 2006/126/EK irányelvnek megfelelően 2013. január 19-től
Bármely nemzetközi kategóriában megszerzett vizsga alapján:
1. segédmotoros kerékpár (ideértve a „mopedautót” is)
2. lassú jármű és pótkocsija
3. kerti traktor
4. állati erővel vont jármű
„B”, „C1”, „C”, „D1”, „D” kategóriában megszerzett vizsga alapján:
1. mezőgazdasági vontató és könnyű pótkocsija"
Akkor viszont a weboldalak nagy részén ki kéne már javítaniuk ennyi idő után, mert sok helyen oda van írva orvosi alkalmassági kell.
Meg nekem logikusnak is tűnt, ha nem látok el 2 méterig se akkor hogy olvasom le a táblát? Vagy ha nem lényeges akkor egyáltalán minek jogsi rá, ennyi erővel mintha bicikli lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!