Mi volt a leghosszabb út, amitt traktorral mentetek?
Figyelt kérdés
Km-ben, megállás vagy motorleállítás nélkül? Tipust is írjatok.2017. márc. 13. 23:58
1/9 anonim válasza:
Én 2-3 órát vezettem, megállás nélkül. Nem állt le. Tulajdonképp a terményt vittem egy másik városba, mivel sajnos a farmunk környékén ezt nem lehetett eladni. Ja és mindezt a Landwirtschafts Simulatorba.
2/9 anonim válasza:
Hát, rendszeresen hordtunk 20 km-re terményt. Itt voltam MTZ 820.2 + MBP 6.5 valamint Case IH Maxxum + Oehler 18 t kombinációval. De volt példa amikor 35 km-re mentünk.
3/9 anonim válasza:
25Km, kukoricát vittem. Belarus 820, a pótkocsikat nem tudom nem a mienké volt.
4/9 anonim válasza:
Claas Ares 836 rz, 50 km-re volt a Claas szervíz a telephelytől, és ebből a szervízből kellett hazavigyem. Tulajdonképpen nem nagy kunszt, szűk másfél óra alatt letudtam, a traktor 40-el lazán megy, és tiszta kényelem az egész. Sokkal kiadósabb egy 12 órás szántás vele azért.
5/9 anonim válasza:
Sokkal kényelmesebb vezetni így, én mondjuk nem igazán szeretem, hogy a sok mafla autós a leglehetetlenebb helyzetekben előzget le, mert fél percet nem képes várni a jól belátható szakaszig.
Nem egy JCB fastrack, hogy hetvennel tudjak menni, bár szerintem két megrakott póttal azok se tudnának annyit. És még azt is leelőznék, mert nem tud autótempót.
6/9 A kérdező kommentje:
Én ha csak tehetem főldutakon közlekedem. Harkov T16M.
Nem voltam még hosszabb úton. Most készülök,32km-re.
2017. márc. 14. 18:52
7/9 anonim válasza:
Úúúú, de menő nem is tudtam hogy ilyen létezik. :D
8/9 anonim válasza:
Úúú, hát azért ezzel a szerkezettel kemény lesz a 32 km :D
9/9 anonim válasza:
122 km New Holland T7.235-el, és kb 392 km Lamborghini R8-al, meg annak idején a Fiatagri 180/90-es géppel 85-90 km körül. Egyik gép sem kényelmetlen, légkondis, rádió van benne, szóval nem volt kényelmetlen, meg unalmas sem. Ilyen MTZ jellegű géppel 15 km-t sem vállalnék be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!