Mi volt a leghosszabb utatok Simsonnal?
Csak érdekel, ki mekkora távot tett meg egyszerre, és milyen Simsonnal?
Én idén nyáron Budapest-Balatonboglár, majd Balatonboglár-Tihany távokat tettem meg, 60/2-es enyhén tuningolt Simson S51-essel. Semmi baja nem volt egész úton, azon kívül hogy irreálisan sokat fogyaszt - 4-en mentünk mind Simsonokkal, mindegyikünk baj nélkül végigment, csak egy gyertyacsere kellett az egyiknek de az persze volt nálunk több is, viszont én kb fél tankkal többet fogyasztottam mint a többiek az út végére.
Nektek mi volt a leghosszabb túrátok? Simán ment, vagy voltak bajok?
Látni, hogy szereted a mocid..én Star-ral mentem sokat, Bp-Siófok, Bp-Esztergom, és Pestmegye...
soha nem néztem a fogyasztást, amúgyis nyélgázon téptem, finoman nem sikerült mennem..
Gyertyacserén kívül nem volt gondom...az is azért, mert ha nem gyárit tettem bele, az általában letérdelt.
A Simson bármelyik tipusa nagyon-nagyon ki volt(van) találva.
Szeged - Bp egyhuzamban. Indulás után 30 km-el csúnya, csikorgó hang jött a blokk felől, nem tudtam sebességet váltani. Szerencsére a következő 60 km-en még csak lassítani se kellett.
Azóta eltelt 9 év, egyszer sem jött vissza ez a hiba.
#2-es vagyok. Végig az ötös főúton jöttem, nem emlékszem, hogy lett volna bárhol korlátozás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!