Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt a leghosszabb utatok...

Mi volt a leghosszabb utatok Simsonnal?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, ki mekkora távot tett meg egyszerre, és milyen Simsonnal?

Én idén nyáron Budapest-Balatonboglár, majd Balatonboglár-Tihany távokat tettem meg, 60/2-es enyhén tuningolt Simson S51-essel. Semmi baja nem volt egész úton, azon kívül hogy irreálisan sokat fogyaszt - 4-en mentünk mind Simsonokkal, mindegyikünk baj nélkül végigment, csak egy gyertyacsere kellett az egyiknek de az persze volt nálunk több is, viszont én kb fél tankkal többet fogyasztottam mint a többiek az út végére.

Nektek mi volt a leghosszabb túrátok? Simán ment, vagy voltak bajok?

2016. okt. 30. 20:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmi gond 77%os. köszi a választ! Gondolkodok rajta hogy leugrok kicsit nosztalgiázni Szegedre, de hogy mivel és meddig és milyen útvonalon, azon még gondolkodom. Még akár egy biciklitúrában is benne volnék, az legalább nem döglik meg alattam és könnyebben javítható ha netán mégis :D

először én végig az 51esen Kalocsa irányába gondolkodtam. Nem tudom arra lehet e biciklizni, vagy segédmotorkerékpározni az úton.

2016. nov. 2. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!