Suzuki Liana 1.6 vagy Kia Rio 1.3?
Figyelt kérdés
használt autóvásárlás előtt állok.
Ez a 2 autó tetszett meg
1. [link]
2. [link]
1. gondolom a suzuki elpusztíthatatlan, ezért hiába van 260e km, valószínűleg még 100-t elgurulna, ami nekem bőven elég, külsőre egész jó, az ülés látom szakadtnak, de ez a legkevesebb szerintem
2. nos a mostani kia-ra 7 év garit adnak, gondolom akkor elég jól bírják ezek az autók is
a leírás szerint nincs benne még 100e km sem és nyugdíjasé, ez általában jó szokott lenni
Kérdés, hogy a 2 közül melyik lenne a jobb választás és miért?
2017. márc. 13. 17:22
1/4 crudy válasza:
Az h azt írják h nyugdíjasé az nem biztos h igaz. Mind a kettő jól néz ki egyébként, a suzukiik nagyon sokat bírnak de egyébként a kiak is. Az a 98e km nagyon vonzó. A legbiztosabb választ az adná ha elmennél és megnéznéd mindkettőt mert leírásról, képről jól néznek ki. A kianak van csak annyi előnye h bőven több mint 100e-el kevesebb van benne mint a suzukiban.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, nagyjából én is eddig erre jutottam.
2017. márc. 13. 17:50
3/4 anonim válasza:
Suzukira voksolnék,de a kia sem rossz. Ha igaz a nyugdíjas duma,és a km akkor a kia,de mint tudjuk ki kell próbálni mert a 98 ezres autó lehet szarabb mint a 270 ezret futott. Öregek szeretik leégetni a kuplungot és fordulat alatt tartani a motort,5. ben is 30 cal stílus.. Én kipróbálnám mind a kettőt és úgy döntenék. Mondjuk a kiáért bőven elég a 400 ezer,500 at nem adnék érte.
4/4 anonim válasza:
Már többször belinkelted ezt a Kia Riot ide.. Könyörgöm, vedd meg... A mostani autókat pedig nem érdemes összehasonlítani a régi típusokkal. Fényévek vannak közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!