Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől ázik be az autóm?

Mitől ázik be az autóm?

Figyelt kérdés

Egy Dacia Dusterről lenne szó, 2011-es évjárat, újonnan vásároltuk. 5évig garázsban tartottuk, az ősszel elköltöztem, és most nincs lehetőségem garázsban tartani. Ősztől egészen február közepéig ponyvázva volt, most pár hete, hogy az udvaron van, ponyva nélkül. Azt vettem észre, hogy amikor esik az eső, az anyós ülés felőli oldalon, alul, a váltó felől egy ,,pocsolya" lesz, tehát elég rendesen beázik sajnos. Valószínűleg gyári hiba, mert eddig garázsban állt, illetve ponyvázva volt. Voltam szervizbe is, de semmit sem tudtak mondani. A szélvédő alatti vízelvező csövet megnézték, de nem ott van a gond. Lenne esetleg bármi ötletetek, hogy hol ázhat be?

Nagyon köszönöm előre is!

2017. márc. 13. 13:08
 1/2 crudy ***** válasza:
H pontosan hol ázhat be nem tudom de sajnos daciat vettél és híres a borzasztó olcsó igénytelen megoldásáról. Az a szerelő aki meg széttárja a kezét és azt mondja nem tudja ahoz soha ne menj vissza. Vidd el egy normális szerelőhöz. Egyébként ha látod h csöpög próbáld meg visszakövetni a vizet és nyilván valamelyik tömítés lesz a hibás.
2017. márc. 13. 13:24
 2/2 Beviz Elek ***** válasza:
#1-nek igaza van, én minden esetben így oldottam meg a problémát. Bontottam, locsoltam, szépen eljutottam odáig hogy lássam a bajt.
2017. márc. 13. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!