Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ázik be az autóm?

Főzős Laci kérdése:

Miért ázik be az autóm?

Figyelt kérdés
Egy Opel B Omega kombiról van szó,2001-es,és nagy esők után mindig a vezető ülés alatt 2 "rongynyi" vízmennyiség gyűlik össze.A motortérben levő esőcsatorna ki lett tisztítva.
2015. jan. 6. 11:17
 1/5 Trafó1 ***** válasza:

Alul nem lukas???

13 év alatt akár likas is lehet.

2015. jan. 6. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Ismerősömnek van egy Opelja. Márkára nem emlékszem, kicsi, 2 ajtós lóf**z. Mindig beázott az anyósülés alatt. Az aksi alatt rohadt ki a fémlemez, és ott befolyt...

Lehet mégis a motortérből kerül oda be valami. De ha alul lyukas, akkor azt jó lenne tudni, mikor lesz ott vizes. Álló helyzetben (mert akkor lehetetlen, hogy alulról beázzon), vagy használat közben (a kerék felverheti az aszfaltról a vizet)?

2015. jan. 6. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno a Trabimban a tetőantenna tövében szivárgott be a víz, végigfolyt az A oszlopon, le az ajtónyílás mellett, és összegyűlt az ülésem alatt. Hónapokig nyűglődtem mire megtaláltam a beázás forrását. Kitömtem rágógumival, utána jó lett.

Tudom, az Omega nem Trabant, de akár ilyesmi "rejtett" módon is bekerülhet a víz.

2015. jan. 6. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni hogy a ragasztott üveg ragasztási folytonossága valahol hiányos és ott.
2015. jan. 6. 19:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindegyik válaszban van némi igazság.Menet közben nem ázik be,csak ha áll és nagy eső van.A szélvédője is újra lett ragasztva.Alul még elég jó az alváza,azt megnéztem.Azt sem tudom,hogy ezt egy karosszériás meg tudja csinálni,vagy a drága Opel szervizbe kell vinnem...
2015. jan. 6. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!