Van-e értelme a tolató kamerának vagy elég a csipogó radar?
Kényelmes magasságban van a képernyő, egyáltalán nem gond, hogy nem a szélvédőn van a kijelző. Oda amúgy is azért "cuppantod", mert máshol nincs hely a műszerfalon.
A lejátszó MP3-at tud lejátszani pendrive-ról, alapesetben videót nem, de meg lehet hackelni, hogy videót is lehessen rajta nézni, bár én nem látom értelmét, hiszen ha azt nézed, akkor nem figyelsz az útra. Én meg vagyok vele elégedve, egy kis furcsaság volt csak, hogy az elején nem akart felismerni semmilyen pendrive-ot, aztán elolvastam a leírásást, és kiderült, hogy csak a fat32-esre formázottakat kezeli, de ettől függetlenül semmi gond nics vele, nyugodtan lehet egy kisebb pendrive-ot rendszeresíteni a kocsihoz.
Rádió szépen szól, telefont is lehet hozzá csatlakoztatni bluetooth kapcsolattal, és tudsz vele telefonálni a kihangosítón, illetve a telefonon levő zenéket is hallgathatod.
LG gyártja a rendszert, mindent tud, ami a kocsiban kell szerintem.
Na találtam egy képet róla a neten:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!