Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van-e értelme a tolató kamerán...

Van-e értelme a tolató kamerának vagy elég a csipogó radar?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nyilván jobb, ha kamera is van, de ér-e annyit, mint az árkülönbség? Sima radar 50 ezer lenne, kamerás verzió 75000. Tehát 25 ezer a különbség. Nem tűnik soknak, de sok apró extra rendelése már sokra megy. Dacia Logan MCV-ről van szó.

2017. márc. 12. 16:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
20-astól kérdezném, hogy nincs a képernyő kicsit túl alacsonya a Navi funkcióhoz? A mostani navinkat, amit a szélvédőre kell cuppantani, sokkal magasabbra tesszük, szemmagasságba. Másik kérdésem, hogy mit tud még a multimedia rendszer? Egy képet láttam, ahol mintha film ment volna rajt.
2017. márc. 16. 10:32
 22/26 anonim ***** válasza:

Kényelmes magasságban van a képernyő, egyáltalán nem gond, hogy nem a szélvédőn van a kijelző. Oda amúgy is azért "cuppantod", mert máshol nincs hely a műszerfalon.

A lejátszó MP3-at tud lejátszani pendrive-ról, alapesetben videót nem, de meg lehet hackelni, hogy videót is lehessen rajta nézni, bár én nem látom értelmét, hiszen ha azt nézed, akkor nem figyelsz az útra. Én meg vagyok vele elégedve, egy kis furcsaság volt csak, hogy az elején nem akart felismerni semmilyen pendrive-ot, aztán elolvastam a leírásást, és kiderült, hogy csak a fat32-esre formázottakat kezeli, de ettől függetlenül semmi gond nics vele, nyugodtan lehet egy kisebb pendrive-ot rendszeresíteni a kocsihoz.

Rádió szépen szól, telefont is lehet hozzá csatlakoztatni bluetooth kapcsolattal, és tudsz vele telefonálni a kihangosítón, illetve a telefonon levő zenéket is hallgathatod.

LG gyártja a rendszert, mindent tud, ami a kocsiban kell szerintem.

2017. márc. 16. 12:58
 23/26 anonim ***** válasza:

Na találtam egy képet róla a neten:

[link]

2017. márc. 16. 13:20
 24/26 anonim ***** válasza:
Sok mindenre nem jó, viszont jól néz ki minden autó egy ilyen szerkezettel.
2017. márc. 16. 14:58
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a képet, tényleg jól néz ki a kis képernyő.
2017. márc. 17. 08:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem van mindkettő benne, szerintem jó dolog nagyon megkonnyiti az ember életét, főleg én ki se látnék hátulról az SUV-bol.
2022. febr. 6. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!